noodles volos banner

Άφησε καλές εντυπώσεις η Νίκη Β. στο 4ο Splash Water Polo tournament

  • Published in Πόλο

Αφήνοντας πολύτιμες εμπειρίες στους αθλητές, χρήσιμα συμπεράσματα στους προπονητές και πάνω απ’ όλα της αίσθηση της χαράς της συμμετοχής όσων παρευρέθησαν στα κολυμβητήρια του Βόλου το τετραήμερο που πέρασε, ολοκληρώθηκε το 4ο Splash Water Polo tournament.
Η Agenda Sports Action σε συνεργασία με το αθλητικό site pisina.net και τον Δημήτρη Σελετόπουλο, με συνδιοργανωτές το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και τον ΟΥΚ και υπό την αιγίδα του Δήμου Βόλου, διοργάνωσε μια άψογη διοργάνωση παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω των καιρικών συνθηκών. Σε αυτή συμμετείχαν 40 ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό με τον αριθμό ρεκόρ των 650 αθλητών.
Η ομάδα της Νίκης Βόλου συμμετείχε και στις δυο κατηγορίες, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στην κατηγορία των παίδων, οι όμιλοι χωρίστηκαν με κριτήριο τη δυναμική των ομάδων και η ομάδα της Νίκης είχε την τιμή να συμμετέχει στον δυσκολότερο από τους τέσσερις. Αντιμετώπισε κάποιες εκ των κορυφαίων ομάδων μην καταφέρνοντας να πετύχει κάποια νίκη. Οι τρεις ήττες από τον Εθνικό, το Παλαιό Φάληρο και την τούρκικη ΕΝΚΑ την άφησαν εκτός οκτάδας. Στα παιχνίδια κατάταξης πέτυχε το 3/3 απέναντι σε Πλιτς Πλατς, ΟΦΘ και Ηλιούπολη κατακτώντας της 9η θέση.
Στην κατηγορία των μίνι, η ομάδα της Νίκης έκλεψε τις εντυπώσεις. Στα παιχνίδια του ομίλου, επικράτησε του Άρη και του Εθνικού και κατέκτησε την πρωτιά. Για τα προημιτελικά αντιμετώπισε την ομάδα της Βουλιαγμένης σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση, όπου ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Σε ντέρμπι εξελίχθηκε και η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν την νίκη στο τέλος. Στο τελευταίο παιχνίδι, η ομάδα της Νίκης επικράτησε του Ρεθύμνου κατακτώντας τελικά την έβδομη θέση.
Νικητής αναδείχτηκε στην κατηγορία των παίδων ο Παναθηναϊκός, με τον Εθνικό να παίρνει τη δεύτερη θέση και την ΕΝΚΑ την τρίτη. Στην κατηγορία των μίνι η ομάδα του ΝΟ Χανίων πήρε την πρώτη θέση, η Βουλιαγμένη τη δεύτερη και ο Παναθηναϊκός την τρίτη. Μετάλλια και κύπελλα απονεμήθηκαν σε όλες τις ομάδες.