noodles volos banner

Στον Βόλο την Τετάρτη η εθνική πόλο γυναικών για το πρώτο Europa Cup

  • Published in Πόλο

Μια μεγάλη διοργάνωση του πόλο θα γίνει στον Βόλο σε λίγες μέρες, αφού από την 1η έως την 4η Φεβρουαρίου θα φιλοξενηθούν στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» οι αγώνες τους ενός από τους δύο ομίλους σε επίπεδο γυναικών του πρώτου στην ιστορία Europa Cup polo.

Το νέο Europa Cup της LEN (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία) είναι το αντίπαλο δέος στο World League (της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας). Η εθνική μας ομάδα τίθεται επικεφαλής του ομίλου, στον οποίον βρίσκονται Ιταλία, Ουγγαρία, Γερμανία και Ισραήλ, που πήρε τη θέση της Τουρκίας που αποσύρθηκε. O έτερος όμιλος γυναικών θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, με τη διοργανώτρια χώρα, την Ισπανία, τη Ρωσία, τη Γαλλία και την Κροατία στις ίδιες ημερομηνίες. Στην τελική φάση της διοργάνωσης που γίνεται φέτος για 1η φορά από τη Len, προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.

Σήμερα Τρίτη (30/1) πρωί έγινε γνωστή η 13άδα της Εθνικής ομάδας γυναικών, που θα ταξιδέψει στον Βόλο.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που αναχωρήσει για το Βόλο την Τετάρτη, συμπεριλαμβάνεται και η Καλαργυρού από τον Εθνικό Πειραιώς, η οποία πρόκειται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με το γαλανόλευκο σκουφάκι.

Αναλυτικά η αποστολή:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Κούβδου Έλενα

Διαμαντοπούλου Χρυσή

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ

Ασημάκη Αλεξάνδρα

Ξενάκη Έλενα

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Διαμαντοπούλου Βασιλική

Πλευρίτου Μαργαρίτα

Πάτρα Μαρία

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ

Αβραμίδου Άλκιστη

Τσουκαλά Χριστίνα

Πλευρίτου Ελευθερία

Χυδυριώτη Ιωάννα

Καλαργυρού Αναστασία

Ελευθεριάδου Νικόλ