noodles volos banner

Άθλος-ΑΕ Διμηνίου 0-2

Εύκολο ήταν το πέρασμα της ΑΕ Διμηνίου από το γήπεδο της Ευξεινούπολης καθώς νίκησε 2-0 τον Άθλο. Ο Μόσιος άνοιξε το σκορ στο 55' και ο Αποστολίδης το έκλεισε στο 86'. Στη φάση του πρώτου τέρματος, ο Μαυρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιγιάννης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μόσιος τη δεύτερη στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Αποστολίδης σκόραρε με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Για τους φιλοξενούμενους, ο Κανδήλας ολοκλήρωσε ατομική προσπάθεια στο 75ο λεπτό με σουτ στο δοκάρι. Να σημειώσουμε πως η ΑΕΔ έπαιξε χωρίς τους Ζιώγα, Κοντό, Χάνο, Μακρυγιάννη των οποίων τα δελτία δεν εκδόθηκαν ακόμη, ενώ αγωνίστηκε βασικός ο 14χρονος Φουρκιώτης και ως αλλαγές άλλοι δύο συνομίληκοί του. Τέλος, οι άνθρωποι της ΑΕ Διμηνίου ευχαρίστησαν τον Άθλο για τη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Ξυνός, Δάρας, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης (65' Καραδήμας), Φάτσης (74' Επίσκοπος), Κακλιάς, Χρυσοστομίδης, Δήμας, Ξηροκώστας (80' Τσεκρέζης).
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Μπατσικώστας (80' Κωτούλας), Χονδρός, Τσιγιάννης, Στρούγγης, Αποστολίδης, Μαυρίδης, Μόσιος (70' Σταματόπουλος), Ζάγκας, Ανατολής, Φουρκιώτης (46' Κανδήλας).