noodles volos banner

Σε διπλό ταμπλό παίζει ο Ολυμπιακός...

Σε διπλό ταμπλό παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου αυτές τις ημέρες. Αφενός η διοίκηση θέλει να κλείσει τις πρώτες της μεταγραφές ώστε να ανακοινώσει τους νέους παίκτες κι αφετέρου το ποδοσφαιρικό τμήματα συνεχίζει κανονικά καθημερινά τις προπονήσεις ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τη Γλυφάδα.
Για την τελευταία ημέρα του χρόνου, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και για την πρώτη του νέου έτους, παίκτες και τεχνική ηγεσία θα μαζευτούν το πρωί. Ο Πόνσε λόγω ίωσης δεν συμμετείχε χθες αλλά δεν εκφράζονται φόβοι μη συμμετοχής του στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία του δευτέρου γύρου και έτσι, μέχρι στιγμής μοναδικός απών είναι ο Γιενγκά που αναρρώνει από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη προσφάτως. Αυτά όσον αφορά στον αγωνιστικό κομμάτι. Γιατί αυτές τις ημέρες έχουν πολλή δουλειά και οι διοικούντες την ΠΑΕ, εξετάζοντας μεταγραφικούς στόχους και ετοιμάζοντας την ενίσχυση του ρόστερ. Μετά τους Μόνχε, Μπιτάνγκ και Ιωάννου που θεωρούνται "κλεισμένοι", ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε ακόμη δύο-τρεις μεταγραφές και οι προτάσεις των μάνατζερ αρκετές.
Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, στόχος δεν είναι παίκτες με ορίζοντα έξι μηνών αλλά που θα αποτελέσουν βασικά στελέχη των "ερυθρολεύκων" και την επόμενη σεζόν, με την ευχή όλων να βρει την ομάδα στη μεγαλύτερη κατηγορία. Έτσι, οι κινήσεις της διοίκησης θα είναι προσεγμένες και θα αφορούν ποδοσφαιριστές που θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και στο ανώτερο επίπεδο. Για αυτό το λόγο, πέρα από την επιστροφή του Μόνχε (που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας ύστερα από ρήξη χιαστών στις αρχές Σεπτεμβρίου) και την επένδυση με τον ταλαντούχο Κλάρενς Μπιτάνγκ (που ...έβγαλε μάτια με τον Πανηλειακό), οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα είναι ...επιπέδου Σούπερ Λιγκ.