noodles volos banner

Aλλάζει όνομα, σήμα κι έδρα ο Εθνικός Γαζώρου!

Αφού αρχικά ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Χρήστο Μέγκλα, ήρθε η ώρα της ανακοίνωσης του νέου Δ.Σ και η προαναγγελία των αλλαγών τόσο στο σήμα, όσο και στο όνομα της ομάδας, η οποία αποδεσμεύεται τελείως από το Γάζωρο, έχει «σφραγίδα» Σερραϊκή και αυτό θα φαίνεται τόσο στο νέο όνομα το οποίο και θα περιέχει μέσα την λέξη "Σέρρες", όπως και στο σήμα.

Η ομάδα θα αλλάξει ολοκληρωτικά το προφίλ της χωρίς να έχει υπάρξει κάποια πώληση Α.Φ.Μ ή οτιδήποτε τέτοιο, ωστόσο υπήρχε ξεκάθαρη επιθυμία από την αρχή των αλλαγών. Νέος πρόεδρος του... προς το παρών Εθνικού είναι ο γνωστός Σερραίος δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, Παναγιώτης Σπυρόπουλος που έχει ποδοσφαιρική εμπειρία, όντας εδώ και χρόνια παρατηρητής αγώνων στην Σούπερ Λίγκ!

Κατά τα άλλα υπάρχουν ακόμη δύο νέα πρόσωπα. Ο λόγος για την διευθύνουσα σύμβουλο Βασιλική Πετρισλή που είναι ο άνθρωπος του Χρήστου Μέγκλα στο Δ.Σ, αλλά και για τον επιχειρηματία Γιώργο Κοτσακιαχίδη. Με την προσθήκη του τελευταίου που κατάγεται από την περιοχή της Ηράκλειας ο Εθνικός θέλει να κάνει άνοιγμα σε όλο το Νομό στοχεύοντας στο μέλλον και σε προσθήκες και από τους άλλους Καλλικρατικούς Δήμους. Πάντως παραμένουν στο Δ.Σ ο Ιωάννης Κίρπιτσας, ο Νίκος Σολούγκας, ενώ ο άνθρωπος που θα θυμίζει το παρελθόν της ομάδας είναι ο Νίκος Καλαποτλής.