noodles volos banner

Σπ. Νούσιας "Τα γκολ είναι ομαδική προσπάθεια" (video)

Στην κάμερα του magnesiasports μίλησε ο Σπύρος Νούσιας μετά το τέλος του παιχνιδιού Άρης Μελισσατίκων-Σκόπελος 5-2, στο οποίο σημείωσε ο ίδιος και τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Πρώτα ζητήσαμε από τον έμπειρο επιθετικό να σχολιάσει πώς ήρθαν αυτά τα πέντε γκολ:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία, ειδικά σε μας τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και τα πέντε γκολ ήταν ομαδική προσπάθεια. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, παρόλο που τώρα στις διακοπές δεν κάναμε τόσες πολλές προπονήσεις, είχαμε κάποια μικροπροβλήματα και ορισμένες απουσίες. Όμως κερδίσαμε, πιστεύω εύκολα, και ήταν καλό για μας και για τη συνέχεια.

Για το αν θυμάται πότε έχει πετύχει πολλά τέρματα στην καριέρα του: «Θυμάμαι κι άλλες φορές, όχι πάρα πολλές, για να μη λέω και μεγάλα λόγια. Το ρεκόρ μου είναι τέσσερα γκολ με τον Εθνικό σε ματς με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, αν δεν κάνω λάθος».

Για το αν αποδίδει και τα εύσημα στους συμπαίκτες του για τη σημερινή του επίδοση επισήμανε: «Εννοείται, γιατί σ’ όλα τα γκολ δεν πήρα εγώ την μπάλα να περάσω 11 παίκτες και να βάλω γκολ. Να πω ειδικά για τον Αποστολίδη, που πήρα τις περισσότερες ασίστ απ’ αυτόν. Αυτός έκανε την περισσότερη δουλειά. Ήμουν τυχερός και τα έβαλα εγώ τα γκολ. Συνεχίζουμε».

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια για την ομάδα του ανέφερε: «Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά, γιατί είχαν μαζευτεί πολλοί καινούριοι παίκτες. Καταφέραμε και κάναμε ένα αήττητο σερί, μέχρι που χάσαμε από τον πολύ καλό Πύρασο. Τώρα κοιτάμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί και να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα».

*Δείτε στο παρακάτω video τις δηλώσεις...

Media

Last modified onWednesday, 04 January 2017 18:36