noodles volos banner

Προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ερμή ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού αντιμετωπίζει την Κυριακή (10/12) τον Αμβρυσσέα Διστόμου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής, σε μία επικίνδυνη έξοδο για την ομάδα του Κώστα Σταματίου.

Ο ΓΣΑ τα πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, δείχνοντας πως η αλλαγή προπονητή πριν μερικές εβδομάδες του έκανε πολύ καλό. Αντεπεξέρχεται μάλιστα στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει στα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια και στο Δίστομο, κόντρα στον Αμβρυσσέα που βρίσκεται δύο πόντους πίσω από αυτόν (17 η ομάδα της Στερεάς Ελλάδας, 19 ο Αλμυρός). Η εντός έδρας ήττα από τον ΝΠΣ Βόλος, την περασμένη Κυριακή ήρθε βάσει της αγωνιστικής εικόνας φυσιολογικά, αλλά πείσμωσε άπαντες στο στρατόπεδο του Αλμυρού που θέλουν να αποδείξουν πως το παιχνίδι αυτό ήταν απλά μία "κακή παρένθεση" που θα κλείσει.

Το προσεχές παιχνίδι έχει επίσης αυξημένο βαθμό δυσκολίας κόντρα σε μία ομάδα ποιοτική, συγκροτημένη και με δυνατή έδρα, έχοντας κερδίσει Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδό της.

Το τεχνικό τιμ του Αλμυρού έχει εικόνα του αντιπάλου της (ο Κώστας Σταματίου είχε παρακολουθήσει τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος - Αμβρυσσέας στη Νεάπολη, πριν μερικές εβδομάδες), την οποία μετέφερε και στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της ομάδας την Παρασκευή (8/12), η οποία πραγματοποιήθηκε σε πλαστικό γήπεδο και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ερμή Βόλου, προκειμένου το έμψυχο δυναμικό να προσαρμοστεί στις γηπεδικές συνθήκες, που θα κληθεί να "αντιμετωπίσει" και την Κυριακή στο Δίστομο.

Απόντες από τη "μάχη" της Κυριακής θα είναι οι Παναγιώτης Βούλγαρης και Σάββας Φαράντος, που αμφότεροι υπέστησαν διάστρεμμα. Ο πρώτος στην αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, ενώ ο δεύτερος στη σημερινή προπόνηση και μοιραία τίθενται "νοκ άουτ". Παράλληλα, εκτός πλάνων παραμένει κι ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από τραυματισμό στο γόνατο. Αντίθετα, επιστρέφει στη δράση ο Κώστας Κιπτίου, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του την προηγούμενη Κυριακή και θα είναι διαθέσιμος.

Η αποστολή του ΓΣΑ θα ταξιδέψει αυθημερόν (10/12) για το Δίστομο, με την προγραμματισμένη ώρα συνάντησης και αναχώρησης να είναι στις 9 π.μ. της Κυριακής.

Last modified onFriday, 08 December 2017 20:05