noodles volos banner

Νίκη Β. προς Μπέο: Η ομάδα μας πάντα θα είναι μεγάλη

Έβαλε τον Αχιλλέα Μπέο στη θέση του η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά από υποτιμητικές δηλώσεις που έκανε εναντίον της Νίκης ο εν αργία δήμαρχος. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 επιθυμεί να τοποθετηθεί σχετικά με τις προσβλητικές δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή το βράδυ της Κυριακής 11/2/2018, στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA από τον "παλαίμαχο" Δήμαρχο Βόλου.

Δε θα ασχοληθούμε με την φρασεολογία, τις ασυναρτησίες και τις νομικές απόψεις του. Ούτε θα δηλώσουμε πως πέφτουμε από τα σύννεφα με την πρόθεσή του να είναι ο ηγέτης της πρώην Πύδνας Κίτρους. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό και χωρίς να μας το αποκαλύψει το ... Δελφείο των Μαντών...

Θα σταθούμε όμως στο γεγονός της αναφοράς του στη Νίκη Βόλου ως μη μεγάλης ομάδας. Οι ομάδες χαρακτηρίζονται μεγάλες από το μέγεθος και τη δυναμική των  φίλαθλων που τις ακολουθεί ανεξαρτήτως κατηγορίας και επιτυχιών, από την καταξίωση στην συνείδηση όλου του φίλαθλου κόσμου, από το αγωνιστικό πνεύμα και τον πολιτισμό που προάγουν.

Επειδή λοιπόν η αντίληψή σας για το ποδόσφαιρο είναι γνωστή και εντελώς διαφορετική από την κουλτούρα και το μέγεθος της ΜΕΓΑΛΗΣ Νίκης Βόλου,  γι' αυτό και η οικογένεια της Νίκης σας απέβαλε, όταν επιχειρήσατε να ασχοληθείτε με τα διοικητικά της ομάδας.

Ίσως αυτό να μην το έχετε ξεπεράσει ακόμα και εκεί να οφείλεται η εμμονή σας… ίσως να μην έχετε ξεπεράσει και τους 2,5 παίκτες, τους μπακάληδες, τους μανάβηδες και εκείνο το παλιόπαιδο τον Τζιώρα …ή  ακόμα να σας ξενίζει και το γεγονός πως συνεχίζουν να γεννιούνται Νικιώτες… Μπορεί πάλι να φταίμε και εμείς που τολμήσαμε να πληρώσουμε τα σπασμένα «άλλων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο μετά τον περσινό Τελικό Κυπέλλου. Μπορεί να σας ενοχλεί το γεγονός πως μετά βίας το Σάββατο ήταν 300 άτομα στο γήπεδο της Νεάπολης.

Πάντως ότι και αν είναι αυτό που σας εξωθεί στη διαρκή αυτή προσπάθεια να παρουσιάσετε ως μικρή τη Νίκη Βόλου, δυστυχώς για εσάς δε θα την φτάσετε ποτέ. Όσο και αν τη χαμηλώνετε από τηλεοπτικά πάνελ και sites, η Νίκη Βόλου θα είναι πάντα ΜΕΓΑΛΗ.

Διότι το μεγαλείο μιας ομάδας είναι σαν ένα ποτήρι με νερό μέχρι την μέση. Κάποιοι ασχολούνται με  το ποτήρι και το χαρακτηρίζουν είτε μισογεμάτο, είτε μισοάδειο. Κάποιους άλλους όμως τους νοιάζει και ο τρόπος που μπήκε το νερό στο ποτήρι… και το δικό μας ποτήρι είναι γεμάτο με ήθος, τιμιότητα, αξιοπρέπεια, δύσκολες στιγμές, χαρές, πίκρες, λάθη αλλά και δύσκολες αποφάσεις.

Γι' αυτό το μεγαλείο μας είναι ΑΝΟΘΕΥΤΟ.

Γι' αυτό 94 Χρόνια τώρα μένουμε πιστοί στα ιδανικά μας …και πιστέψτε μας είναι ωραίο να είσαι πιστός σε μια ομάδα. Δοκιμάστε το καμιά φορά, δε θα χάσετε.

ΥΓ1. Μπορεί εμείς την Τσικνοπέμπτη να τη γιορτάσαμε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο σαν οικογένεια, όμως εμείς πληρώσαμε για να είναι εκεί το "σπίτι" μας. Για τους παίκτες της πρώην Πύδνας που διαμένουν στους Ξενώνες του Πανθεσσαλικού απο τον Αύγουστο θα μας πείτε κάτι».

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924-ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ