noodles volos banner

Ξεχνούν αμέσως τον ΝΠΣ και συγκεντρώνονται αποκλειστικά στον Αμβρυσσέα

Ικανοποίηση, αλλά όχι πλήρης, αφού μπορούσε να έρθει και ένα σπουδαίο διπλό, επικρατεί στις τάξεις της Νίκης Βόλου, ύστερα από το 1-1 και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας, κόντρα στον ΝΠΣ εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο, που διατήρησαν το αήττητο για ένατο συνεχόμενο ματς.

Ωστόσο, ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ δε μένουν σ’ αυτό το ματς και σκέφτονται μόνο τη συνέχεια το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Αμβρυσσέα, θέλοντας να επαναλάβουν το ίδιο πρόσωπο.

Την Τρίτη (13/2) οι κυανόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησής τους κόντρα στην ομάδα του Διστόμου, με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις κρίνουν πως τη δεδομένη χρονική περίοδο, στην οποία η ομάδα τους βρίσκεται σε πολύ καλό "φεγγάρι" και είναι ανεβασμένοι αγωνιστικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά, χρειάζεται ιδιαίτερη και πολύ συγκεκριμένη διαχείριση, καθώς δεν επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές τους να δείξουν σημάδια επανάπαυσης. Άλλωστε, όλοι θυμούνται ότι στον πρώτο γύρο μετά το τρίποντο επί του ΝΠΣ υπήρξε μία γενικότερη θριαμβολογία, που μάλλον δεν έκανε καλό, αφού η ομάδα είχε πετάξει στον «κάλαθο των αχρήστων» εκείνη την επιτυχία, χάνοντας στη Βοιωτία από τον Αμβρυσσέα, έστω κι αν είχε βάλει τότε το χέρι της και η διαιτησία.

Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης θέλει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κλείνοντας τα αυτιά στα πολύ θετικά σχόλια που ακούγονται, ύστερα από την εξαιρετική απόδοση των κυανόλευκων. Έτσι, με το κεφάλι χαμηλά πιστεύουν πως το θετικότατο σερί τους στο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο που τέθηκε με την έναρξη του δεύτερου γύρου, δηλαδή την κατάληψη της δεύτερης θέσης, και να ικανοποιηθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος είδε τη Νίκη να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη φετινή αγωνιστική σεζόν. Αυτά της στέρησαν τη διεκδίκηση του στόχου της πρωτιάς, αλλά πλέον η ομάδα φαίνεται να έχει βρει τη σταθερότητά της.

Στα αγωνιστικά, Μπούις και Ξηροφώτος έχουν τη χαρά να βλέπουν ότι το απουσιολόγιο είναι λευκό, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι υγιείς αφενός και "καθαροί" από κάρτες αφετέρου. Το παραπάνω γεγονός σημαίνει πως η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει Αμβρυσσέα, δύναται να εξελιχθεί απόλυτα ομαλά, με τους προπονητές της Νίκης να "πονοκεφαλιάζουν" ευχάριστα, στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, λόγω της πλειάδας επιλογών που έχουν για την αναμέτρηση που έρχεται.

Καταγγέλλουν Μπέο στην ΕΠΟ οι κυανόλευκοι

"Σάρκα και οστά" φαίνεται πως παίρνουν οι σκέψεις της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου (όπως σας είχε ενημερώσει το magnesiasports) για καταγγελία στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αδικαιολόγητη, βάσει δικαστικής απόφασης, παρουσίας του Αχιλλέα Μπέου στα αποδυτήρια της Νεάπολης, στο παιχνίδι ανάμεσα στους κυανόλευκους και τον ΝΠΣ, το περασμένο Σάββατο (10/2).

Οι διοικούντες του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης ανέθεσαν στο νομικό τους επιτελείο να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να γνωστοποιηθεί το συμβάν στα αρμόδια όργανα. Μέσω αυτού, θα ζητηθεί και αναφορά των αστυνομικών που βρίσκονταν στο γήπεδο, ώστε να επιβεβαιωθούν τα γεγονότα, με τη διοίκηση της ομάδας να εκτιμά ότι σ’ αυτήν την περίπτωση ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με κυρώσεις.