noodles volos banner

Για το 4Χ4 με τη Θήβα ο Ολυμπιακός Β.

Εκεί που δεν έχει χάσει ποτέ ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να συνεχίσει τη θετική του παράδοση και παράλληλα την αήττητη πορεία του στον δεύτερο γύρο του τετάρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται σήμερα στη Θήβα από την ομώνυμη τοπική ομάδα στις 15.00 και πιστεύουν, παρά τις απουσίες των τραυματιών Καμπλιώνη και Λούγκου, ότι εξαρτάται απόλυτα απ’ αυτούς αν θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Απέναντί τους έχουν ένα σύνολο που έχει εύκολο το γκολ στην έδρα του, έχει δυνατότητες και αποτελεί ένα δύσκολο αντίπαλο, που ψάχνει ιστορικά την πρώτη του νίκη απέναντι στους ερυθρόλευκους, αφού σε επτά αναμετρήσεις δεν τους έχει κερδίσει σε καμία, με τις τρεις απ’ αυτές να είναι στο γήπεδό της. Εκεί ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Η Θήβα μετά την ήττα της από τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο είναι στο μείον τρία από τον Ολυμπιακό Βόλου (30-27) και θέλει επιστροφή στις επιτυχίες. Στο σπίτι της έχει χάσει μόνο από τον Γ.Σ. Αλμυρού με 0-1, ενώ έχει επίσης πέντε νίκες κι τρεις ισοπαλίες.

Από τη μεριά τους οι Βολιώτες αποκτούν ολοένα και περισσότερο πίστη στις ικανότητές τους, είναι ανεβασμένοι και αγωνιστικά και ψυχολογικά και πάνε για το διπλό κόντρα σε μία ομάδα που την υπολογίζουν πολύ, αλλά θεωρούν ότι αυτή τη στιγμή είναι καλύτεροι απ’ αυτήν. Μάλιστα μετρούν στη τελευταία εξάδα αγώνων τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχουν τρεις σερί νίκες, όλες με το ίδιο σκορ, δηλαδή το 1-0. Συνολικά, αν συνυπολογίσουμε το 0-0 που προηγήθηκε στο Πανθεσσαλικό με τον Αστέρα Ιτέας, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έχουν τέσσερα 90λεπτα, χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους, παίρνοντας άριστα ανασταλτικά.

Το πιθανότερο σχήμα για τους ερυθρόλευκους είναι με τον Καραγκιολίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Σάββα, Νόνη, Τόσκα και Γελαδάρη στην άμυνα, τους Δήμο Κόκα και Ρόκα στο κέντρο, τον Χρήστου στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του τους Διβανέ, Θέο και Ευθυμιάδη.

Last modified onSaturday, 17 February 2018 03:52