noodles volos banner

Θέλει να συνεχίσει στην ίδια ρότα η Νίκη με τον Αμβρυσσέα

Να δώσει συνέχεια στο σερί των καλών της εμφανίσεων και της άκρως ικανοποιητικής βαθμολογικής της συγκομιδής θέλει η Νίκη Βόλου που υποδέχεται σήμερα στις 15:00 τον Αμβρυσσέα Διστόμου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές τους, καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, με απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο, που δεν είναι άλλος από την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, μένοντας μακριά από τα άκρως κολακευτικά σχόλια που εισέπραξαν, εξαιτίας της πολύ καλής τους εμφάνισης το περασμένο Σάββατο στη Νεάπολη, κόντρα στον ΝΠΣ. Κι αυτό γιατί σήμερα θέλουν να αποφύγουν το... "dejavu", σε σχέση με όσα έγιναν στον πρώτο γύρο, όταν η Νίκη κέρδισε τον ΝΠΣ στο Πανθεσσαλικό, αλλά πέταξε μία εβδομάδα αργότερα αυτούς τους τρεις βαθμούς "στα σκουπίδια", ηττώμενη στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα, με σκορ 1-0.

Βέβαια, τα πράγματα, σε σχέση με τότε, είναι πολύ διαφορετικά. Η Νίκη βρίσκεται στην καλύτερή της αγωνιστική κατάσταση κατά τη διάρκεια της σεζόν, πραγματοποιώντας ουσιαστικές εμφανίσεις που "μεταφράζονται" σε βαθμούς.

Από την άλλη, ο Αμβρυσσέας είναι έξι βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κι έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα με αρκετές δυσκολίες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της παραμονής, καθώς μετά τη Νίκη, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς έχει να αντιμετωπίσει τους ΝΠΣ (εντός), Οπούντιο (εντός), Ολυμπιακό Βόλου (εκτός), Αλμυρό (εκτός) και Βελούχι (εντός), ενώ την 24η αγωνιστική πρέπει να κάνει και το ρεπό της. 

 Αυτό, ίσως, την καθιστά και ιδιαίτερα επικίνδυνη απέναντι στη Νίκη σήμερα, αφού θέλει και κάποιους βαθμούς "εκτός προγράμματος", προκειμένου να επιτευχθεί η σωτηρία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.  

Στα αγωνιστικά, το τεχνικό τιμ της Νίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βασίλη Λάιου, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Πιθανότερος αντικαταστάτης του στο αρχικό σχήμα, στο αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Κώστας Ζιώγας. Κατά τ' άλλα, τίποτα άλλο από την εντεκάδα των κυανόλευκων, σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΝΠΣ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δε θα αλλάξει.

 

 

Last modified onSaturday, 17 February 2018 02:03