noodles volos banner

Τσίρκοβιτς: "Δεν πουλάω οπαδιλίκι, η Νίκη είναι στην καρδιά μου"

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε, με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στη Νίκη και τον Αμβρυσσέα, ο προπονητής της ομάδας του Διστόμου, Μίκι Τσίρκοβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Καταρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που σε μία πολύ δύσκολη έδρα, κόντρα σε μία ομάδα που ήταν φαβορί, πήραν ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο που παίξαμε μπορεί να μην ήταν κάτι που αρέσει στον κόσμο. Όμως, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες, παίζαμε δίχως επιθετικό, έλειπαν οι τρεις καθαροί επιθετικοί μας. Κάναμε μία "αλχημεία" με παίκτες που δεν έχουν παίξει στις θέσεις που έπαιξαν σήμερα, ήρθαμε να παλέψουμε, το κάναμε, τα δώσαμε όλα και, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, πήραμε το αποτέλεσμα. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για τον αγώνα που κάνουν ποδοσφαιριστές και διοικούντες του Αμβρυσσέα για την παραμονή.

Δεν "πουλάω" οπαδιλίκι, όπως γνωρίζετε η Νίκη είναι στην καρδιά μου. Πέρασα πέντε χρόνια στον Βόλο, φορώντας τη φανέλα της Νίκης κι ήταν τα πιο όμορφα χρόνια της καριέρας μου. Στεναχωριέμαι πολύ που έρχομαι δεύτερη φορά στο γήπεδο της Νίκης και παίρνω αποτέλεσμα, αλλά όπως είπα, αυτή τη στιγμή είμαι σε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία κι έπρεπε να κάνω τα πάντα για αυτήν. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Στέφανο (σ.σ. Ξηροφώτος) για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στη Νίκη κι εύχομαι σε αυτήν την ομάδα να βρει επιτέλους τον δρόμο και να ανέβει κατηγορία. Απαξιώνει τον εαυτό της, παίζοντας στη Γ' Εθνική".

Last modified onSunday, 18 February 2018 00:00