noodles volos banner

Για κουτουλιά Θέου και κλοτσιά Σάββα γράφει το φύλλο αγώνος

Για κουτουλιά του Θέου στο 32' και βίαιη κλοτσιά του Σάββα σε αντίπαλό του, κατά τη διάρκεια της σύρραξης μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Θήβας και του Ολυμπιακού Βόλου, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου, κάνει λόγο το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο ρέφερι της συνάντησης, κ. Ζαχαρόπουλος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων αποβλήθηκαν εξαιτίας των συγκεκριμένων φάσεων, κατά τις οποίες δε διατήρησαν την ψυχραιμία τους, με τον ΚΑΠ να είναι πάντα αυστηρός, όσον αφορά τέτοιες περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό οι δύο ποδοσφαιριστές να τιμωρηθούν με τρεις αγωνιστικές, λόγω της αντιαθλητικής τους συμπεριφοράς, η οποία έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Βάσει των ανωτέρω, ο Λάκης Μπακάλης έχει δύο σοβαρούς λόγους να... "πονοκεφαλιάζει", καθώς είναι πιθανό να μη βρίσκονται στα πλάνα του για τα δύο επερχόμενα ντέρμπι (Νίκη εντός, ΝΠΣ εκτός) και το ματς με τον Αμβρυσσέα στο Πανθεσσαλικό, δύο "ενδεκαδάτοι" ποδοσφαιριστές του.

Last modified onTuesday, 20 February 2018 16:19