noodles volos banner

Διπλό Ευρώπης για τον Πανιώνιο, 0-2 τον Παναιτωλικό

Ο αριθμός δύο φαίνεται πως είναι τυχερός για τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες «ξύπνησαν» στο δεύτερο ημίχρονο και κέρδισαν με 2-0 τον Παναιτωλικό εκτός έδρας, για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Super League. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους οι Μασούντ (59') και Μασούρας (74'), με τους κυανέρυθρους να φεύγουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το διπλό από το Αγρίνιο, πετυχαίνοντας διπλό ... Ευρώπης.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τον Πανιώνιο στα πρώτα 20' να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Παναιτωλικός. Οι 22 ποδοσφαιριστές ωστόσο έκαναν πάρα πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φάσεις να είναι λίγςες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν σαφώς πιο πιεστικός κι έδειξε ότι θέλει να πετύχει το γκολ. Στο 56΄ μάλιστα έφτασε κοντά, αλλά ο Κυριακίδης είπε όχι σε τετ α τετ με τον Ανσαριφάντ. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε το 0-1 για τους Νεοσμυρνιώτες. Υστερα από εκτέλεση φάουλ ο Τοσκάνης τροφοδότησε τον Μασούντ και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει. Στο 74΄ ο Πανιώνιος κλείδωσε τη νίκη και πάλι από στημένη φάση. Υστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα έφτασε στον Μασούρα κι αυτός από κοντά έκανε το 0-2. Στη συνέχεια δεν άλλαξε τίποτα και ο Πανιώνιος πήρε αυτό που ήθελε. 

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Χαντάκιας, Κούσας, Τσοκάνης (87? Παπουτσογιαννόπουλος), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο, Ρόσα (69? Ρότσα), Μουνιός (78? Κουτρομάνος), Μαρκόβσκι

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (71? Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (88? Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83? Σαββίδης)