noodles volos banner

Έπρεπε να χιονίσει, για να δει άσπρη μέρα ο Παναθηναϊκός

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ξεκίνησε βασικός για πρώτη φορά μετά από καιρό και ήταν αυτός που μ' ένα γκολ στο 83ο λεπτό έβγαλε τα... κάστανα από τη φωτιά σ' ένα ματς που από το 30ο λεπτό έγινε σε έντονη χιονόπτωση στην καρδιά της Αθήνας. Οι «πράσινοι», μετά από μία κακή περίοδο με έναν βαθμό στα δύο ματς με ΑΕΛ και Πλατανιά, είδαν «άσπρη μέρα» στην καρδιά του βαρομετρικού χαμηλού «Αριάδνη», που συνεχίζει να δοκιμάζει τη χώρα με έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με άλλα παιχνίδια, αλλά και πάλι δεν έβγαλε πολλές φάσεις, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν καλά στημένη και έκλεινε με προσοχή όλους τους διαδρόμους. Η σφοδρή χιονόπτωση στο δεύτερο μέρος, που είχε ως αποτέλεσμα να το στρώσει στη Λεωφόρο, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για το «τριφύλλι»

Το γκολ τελικά η ομάδα του Μ. Ουζουνίδη το βρήκε από μια στημένη φάση. Ο Βλαχοδήμος εκτέλεσε όμορφα το κόρνερ και ο Λέτο με όμορφη κεφαλιά (φωτό) έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, χαρίζοντας ένα «τρίποντο» ψυχολογίας στην ομάδα του.

Πολλές φάσεις ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε στο ματς, αφού ο Βιγιαφάνες, που ήταν ο κινητήριος μοχλός, σε πολλές περιπτώσεις ήταν φλύαρος και είχε κακές επιλογές στην τελική πάσα. Από τα πλάγια οι πράσινοι δεν έπαιξαν πολύ (δν βοήθησε ο Μπουμάλ), ενώ και ο Μπεργκ δεν εκμεταλλεύτηκε τις λίγες φάσεις που του παρουσιάστηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ο Κουρμπέλης άγγιξε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε στο 25' κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Κέρκυρα απασχόλησε τον Παναθηναϊκό στις αντεπιθέσεις, αλλά της έλειψε η ολοκλήρρωση φάσεων, οι κυριότερες εκ των οποίων ήταν τα σουτ στο πρώτο μέρος των Κόντου και Ντουαλά. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (69' Βλαχοδήμος Π.), Μολέδο, Μέστο, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Μπουμάλ, Βιγιαφάνες (86' Μαρινάκης), Λέτο (90+2' Ρέϊς), Μπεργκ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Ανδρεόπουλος (86' Γκόμες), Σιόντης, Γεωργίου (90+1' Παμλίδης), Ζορμπάς, Κόντος (69' Επστάιν), Ντουαλά