Επτάρα οι Παίδες, ήττα για τους Νέους της Μικτής ΕΠΣΘ

Θριαμβευτική νίκη σημείωσαν οι παίδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που επικράτησαν της αντίστοιχης ομάδας από την ΕΠΣ Βοιωτίας με 7-1 στο ΕΑΚ σήμερα Τετάρτη για την 5η μέρα του πρωταθλήματος προεπιλογής της ΕΠΟ.

Οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μάνδαλου πραγματοποίησαν εκπληκτική εμφάνιση σε όλο το παιχνίδι και έφτασαν στο σκορ-μαμούθ. Οι παίδες της Ένωσης προηγήθηκαν με 3-0, ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-1, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο εντυπωσιακό 7-1 με άλλα τρία τέρματα στην επανάληψη. Για την ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας σκόραραν οι Χριστόπουλος (3), Κωστόπουλος (2), Δήμος και Ματθαίου (από ένα γκολ).

 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Τάσος, Μαλαμούλης, Καλόγηρος, Κωστόπουλος, Χριστόπουλος Κόκκαλης, Κουτσιμπάνας, Παπασακελλαρίου, Μπαϊράμης, Δήμος, Ματθαίου.

Ως αλλαγές πέρασαν οι Τσιτσικλής, Τόγιας, Παπαδήμος Μπουμπούκης, Αφεντίτσας

Νέοι ΕΠΣ Θεσσαλίας-Νέοι ΕΠΣ Βοιωτίας 0-1

Με γκολ που δέχτηκαν στο 79’ οι Νέοι της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας σε ένα ματς που το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ηττήθηκαν με 0-1 από τη Βοιωτία.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: Καρβαρίτης, Χατζόγλου (66’ Θεοδώρου), Θεοδωρόπουλος, Μπιρμπίλης, Κούκιος, Λιάτσικος, Δημόπουλος (78’ Παπαδήμος), Κόφφας, Φουρκιώτης, Νιάτης, Σιόβας (46’ Μπόνης)

Last modified onWednesday, 21 December 2016 20:09