noodles volos banner

«Να αποκαταστήσουμε το όνομα της Νίκης σε όλα τα επίπεδα»

Το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, ξεκίνησε την προετοιμασία του την Πέμπτη και η σεζόν που τη βρίσκει φέτος μετά από πολλά χρόνια στην Α1 ΕΣΚΑΘ, άρχισε και επίσημα.

Ο Σπύρος Στρατίκης μιλώντας στο magnesiasports για τη νέα προσπάθεια, τόνισε ότι η κυανόλευκη ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, ενώ μέσα σε αυτούς είναι να αποκατασταθεί το όνομα της Νίκης, αλλά και να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο.

«Είναι ένα μεταβατικό στάδιο αυτή η περίοδος για τη Νίκη. Ξεκινάμε με νέες βάσεις, με διαφορετική φιλοσοφία και όπως έχω πει και άλλες φορές, θέλουμε να επανορθώσουμε και να αποκαταστήσουμε το όνομα της ομάδας σε πολλά επίπεδα ο καθένας από το δικό του κομμάτι. Η διοίκηση από το δικό της και εμείς από το δικό μας. Θέλουμε αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει μία αρχή για την πορεία του συλλόγου».

Για τους στόχους της ομάδας: «Να υπάρχει υγεία και μέσα από τη δική μας δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέτουμε σίγουρα πρωταγωνιστικούς στόχους. Παράλληλα ακόμη ένας στόχος μας είναι να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Για διάφορους λόγους οι φίλαθλοι της Νίκης είχαν αποτραβηχτεί από το μπάσκετ. Εμείς θέλουμε με το προϊόν που θα παρουσιάσουμε, να είναι ελκυστικό και να τους φέρει ξανά στην κερκίδα. Ο κόσμος εκτός από τη δυναμική που δίνει σε μία ομάδα, είναι στήριξη και σε άλλα επίπεδα».

Για τα φιλικά παιχνίδια: «Το πρώτο ματς παιχνίδι θα είναι του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ. Μετά έχουμε προγραμματίσει να δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με την Ιστιαία, λόγω των καλών σχέσεων που έχουμε με την εν λόγω ομάδα. Από κει και πέρα θα δούμε στη συνέχεια. Περιμένουμε και την κλήρωση της ΕΣΚΑΘ για να αποφασίσουμε».