noodles volos banner

Πυροδοτεί “βόμβες” η μπασκετική Νίκη!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με δύο εξαιρετικούς καλαθοσφαιριστές βρίσκεται η Νίκη Βόλου, που προσπαθεί να “κλείσει” το ρόστερ της με εντυπωσιακό τρόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, οι κυανόλευκοι έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον καλαθοσφαιριστή που προορίζεται για αντικαταστάτης του Φώτη Τάσσου. Πρόκειται για Βολιώτη σέντερ, με μακρόχρονη πορεία στις εθνικές κατηγορίες, ο οποίος ενδέχεται να δυναμώσει πολύ την ομάδα του Λάμπρου Πρέκα κάτω από τη ρακέτα.

Παράλληλα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακόμα έναν παίκτη, που θεωρείται πολυτέλεια για τα δεδομένα της τοπικής μας καλαθοσφαίρισης. Αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ, η καταγωγή του είναι από τον Βόλο και έχει θητεύσει στα γήπεδα της Α1 και της Α2 Εθνικής κατηγορίας για αρκετά έτη.

Με τις δύο αυτές προσθήκες, αν όλα πάνε καλά για τη Νίκη και πραγματοποιηθούν, το ρόστερ θα κλείσει, με την ομάδα να “πιάνει δουλειά” από τις 29 Αυγούστου, μπαίνοντας στα “βάσανα” της προετοιμασίας. Η έκβαση των μεταγραφικών αυτών υποθέσεων ενδέχεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.