noodles volos banner

Χωρίς τον αρχηγό του ο Ολυμπιακός με Νίκαια

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, με την «πρεμιέρα» να κρίνεται αρκετά δύσκολη, υποδεχόμενος την δυνατή φέτος Νίκαια στο ΕΑΚ το Σάββατο (19:00).

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων, Φώνης Μαυρομιχάλης, υπολογίζει κανονικά όλους τους καλαθοσφαιριστές του, πλην του αρχηγού του, Κώστα Αλεξίου. Θυμίζουμε πως ο Βολιώτης γκαρντ έσπασε, πριν κάποιο χρονικό διάστημα, το δάχτυλό του, με τον καλαθοσφαιριστή να βρίσκεται, πλέον, στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του, αλλά να κρίνεται ακόμα ανέτοιμος.

Στις τάξεις του Ολυμπιακού δεν έχουν καθαρή εικόνα του προσεχούς αντιπάλου τους, αλλά γνωρίζουν πως η Νίκαια είναι μία ομάδα που έχει ενισχυθεί σημαντικά το καλοκαίρι και θα είναι ανάμεσα στους διεκδικητές της πρώτης δυάδας του ομίλου που συμμετέχουν οι Βολιώτικες ομάδες, επιθυμώντας ένα «εισιτήριο» για τα πλέι-οφ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Συγκεκριμένα, από τους Λαρισαίους αποκτήθηκαν οι Αθανασόπουλος και Κυριακόπουλος, καλαθοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία από τις τοπικές και εθνικές κατηγορίες, οι οποίοι αποτελούν ένα είδος «πολυτέλειας» για τα γήπεδα της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Last modified onWednesday, 26 October 2016 22:27