noodles volos banner

Πλήρης υποδέχεται τον Γ.Σ. Βόλου ο Αλμυρός

Χωρίς κανέναν απόντα συνεχίζεται η προετοιμασία του Γ.Σ. Αλμυρού, ενόψει της πρώτης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, στην οποία οι κυανόλευκοι υποδέχονται τον Γ.Σ. Βόλου το απόγευμα του Σαββάτου (18:00).

Ο τεχνικός του Αλμυρού, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, υπολογίζει κανονικά όλους τους καλαθοσφαιριστές του, καθώς και ο Ηλίας Βαλαμούτης ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα στο γόνατό του και θα είναι στη «δωδεκάδα» του Σαββάτου, αν και δεν είναι 100% έτοιμος, καθώς απείχε αρκετό καιρό από τις προπονήσεις και δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό.

Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω της δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως Γκουγκουτούδης και Κοσμάτος έχουν συνυπάρξει πρόσφατα στον Γ.Σ. Βόλου, στην τελευταία αγωνιστική σεζόν του πρώτου ως καλαθοσφαιριστή πριν τρία χρόνια, με τον δεύτερο να είναι ο προπονητής του.

Οι Αλμυριώτες γνωρίζουν πως είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου τους πιστεύουν στο «ροζ φύλλο», το οποίο θα είναι μία καλή αρχή στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Last modified onWednesday, 26 October 2016 23:46