noodles volos banner

"Να αποζημιώσουμε τον κόσμο μας με τη νίκη" (ηχητικό)

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Παντέλης και μίλησε για το μπαράζ της Τετάρτης με τη Skoda Ξάνθη. Ξεκίνησε αναφερόμενος στις δύο ομάδες: "Όλη η διαδικασία έχει τα υπέρ και τα κατά της. Εμείς έχουμε τον ρυθμό συνεχόμενων παιχνιδιών, αλλά η Ξάνθη είναι πιο φρέσκια, πιο ξεκούραστη γιατί δεν μπήκε στη διαδικασία τη δική μας που είχαμε ματς Τετάρτη-Κυριακή".
Σε ερώτηση για το αν ο Θεός χρωστάει κάτι στον Ολυμπιακό Βόλου από την περσινή σεζόν, απάντησε: "Η ζωή δεν είναι δίκαιη, οπότε δεν είναι και το ποδόσφαιρο. Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Μόνοι μας φθάσα,ε σε αυτό το σημείο, είχαμε πολύ μεγάλη ατυχία στα πλέι οφ. Χάσαμε δύο πενάλτι στο 95', χάσαμε πέντε παίκτες που πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε με πολύ καλή ψυχολογία αύριο".
Για το αν δούλεψε η ομάδα στα πέναλτι, είπε: «Όχι, τα πέναλτι είναι θέμα ψυχραιμίας εκείνης της στιγμής, όχι τόσο ικανότητας καθώς σε αυτή τη διαδικασία το πάνω χέρι το έχει ο τερματοφύλακας που παίζει χωρίς άγχος ενώ ο ποδοσφαιριστής παίζει με την ψυχραιμία".
Για τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Νίκος Παντέλης επισήμανε: "Απ' ότι ξέρω η πόλη ζει για αυτό το παιχνίδι, θα έρθει πολύς κόσμος και εύχομαι πρώτα ο Θεός να τους αποζημιώσουμε με τη νίκη". Τέλος για το παιχνίδι είπε: "Δύσκολα ανοίγει ένα παιχνίδι τέτοιο που σε 90 λεπτά παίζεται ολόκληρη η χρονιά αν και πολλές φορές μπαίνουν γκολ στην αρχή κι ανοίγουν τα ματς. Θα το χαρακτήριζα όμως κλειστό παιχνίδι. Όταν προηγείσαι πάντα έχεις πλεονέκτημα, που είναι και ψυχολογικό, αύριο θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και η ψυχολογία, οι αστάθμητοι παράγοντες. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να το διαβάσεις από την αρχή, θα παίξουν ρόλο οι αστάθμητοι παράγοντες". 

 

 

Media