noodles volos banner

ΓΣ Αλμυρού-Αχιλλέας 4-0

Μόνος πρώτος είναι ο ΓΣ Αλμυρού πλέον στη βαθμολογία καθώς εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Αίαντα και σε συνδυασμό με το δικό του εύκολο 4-0 επί του Αχιλλέα, οι "κυανόλευκοι" αναρριχήθηκαν στην κορυφή. Στο Στάδιο "Αθ. Ραγάζος", ο ΓΣΑ έφθασε σε άνετη επικράτηση χάρη σε δύο γκολ του Παναγιώτη Βούλγαρη, στο 33ο και 70ό λεπτό, του Χειλά που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 7' και του Φαράντου στο 60'. Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή στο 5ο λεπτό όταν σουτ του Σ. Χασιώτη έφυγε άουτ.
Λίγο πριν βγει το ημίχρονο έγινε ένα περίεργο περιστατικό καθώς παίκτης του Αχιλλέα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου για να μιλήσει στο κινητό για σοβαρό οικογενειακό θέμα. Στο σημείο εκείνο υπήρξε μικρή ένταση, ενώ από τη διοίκηση του Αχιλλέα λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση: "Το δ.σ. του Αχιλλέα Αχιλλείου καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή Καλογήρου προς την ομάδα μας, κάτι που δεν μπορεί να διαταράξει τις σχέσεις του ΓΣ Αχιλλέα και του ΓΣ Αλμυρού που κρατάνε χρόνια και θα συνεχίσουν να είναι άριστες. Ο προπονητής του ΓΣΑ χαρακτήρισε την ομάδα μας κωλοχ...νειο και κ..λομάδα της κατηγορίας. Αυτό που θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κ. Καλογήρου ότι ο ΓΣΑ τόσα χρόνια ψωνίζει από αυτά τα κωλ...ανεία".

Συνθέσεις:
ΓΣ Αλμυρού: Πολυμέρου, Ακριβούσης (68' Κρανάς), Κουρτέλης, Γρούνας, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Φαράντος, Τσόγκας, Αραπίτσας (58' Μαλισσόβας), Μαντζανάς (48' Καράτερζης), Χειλάς.
Αχιλλέας: Μακρής, Χρ. Ραχιώτης, Γ. Παναγιώτου, Διαμαντής (45' Τσουκάρας), Μπουμπούκης (80' Βαγγ. Χασιώτης), Σ. Χασιώτης, Πίνας (65' Μόσχος), Μαλλιαρός, Πλασταράς, Γουργιώτης, Τσεκούρας.