noodles volos banner

Αίας-Πρωτεσίλαος 1-2

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Αίαντα που τον έριξε από την κορυφή καθώς ο Πρωτεσίλαος πέτυχε μεγάλο διπλό στη Σούρπη, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου. Ο Μαρικλέν με απευθείας φάουλ στο 3ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ισοφάρισε ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Κωστούλα με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και ο Μαρικλέν ξανά, στο 72' με σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Για τον Αίαντα, εκφράστηκαν διαμαρτυρίες για ακυρωθέν γκολ του Παπαδόπουλου στο 25' για επιθετικό φάουλ στον αντίπαλο τερματοφύλακα, καθώς επίσης και για φάουλ που δεν δόθηκε στο ξεκίνημα της φάσης του δευτέρου τέρματος του Πρωτεσιλάου. Φάουλ του Κατσαβριά έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Σχουλής στο 35', ενώ σουτ του Κωστούλα στο 69' απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων και εν συνεχεία, η μπάλα πέρασε παράλληλα με το τέρμα.

Για τον Πρωτεσίλαο, διαμαρτυρίες για μη υπόδειξη κίτρινης κάρτας σε αμυντικό στο 30' που θα ήταν η δεύτερη, ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με φάουλ του Γ. Παναγιώτου, τετ-α-τετ του Μαρικλέν και στην επανάληψη ,ε κεφαλιά του Γ. Παναγιώτου από καλή θέση που έφυγε άουτ. Επίσης, σουτ του Μιχόπουλου στο 68' χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Κοντοβάς, Καλοδήμος, Βέργας (46' Χουλιαράς), Κοντογεωργάκης (60' Μπούρας), Νικογιάννης, Μπιρτσάι (78' Μαρμαγκιόλης), Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος.
Πρωτεσίλαος: Σχουλής, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Κραβαρτίτης, Χασιώτης, Χριστέλος, Ζαφειρίου (80' Σούσκο), Μιχόπουλος, Χρ. Παναγιώτου (80' Ν. Κόρκος), Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (75' Βίτσος).