noodles volos banner

Αγχίαλος-Άθλος 1-0

Γκολ νίκης σήμερα για την Αγχίαλο από τον αρχηγό Γ. Μαυρόπουλο Γκολ νίκης σήμερα για την Αγχίαλο από τον αρχηγό Γ. Μαυρόπουλο

 

“Επαγγελματική” νίκη για την Αγχίαλο, που δεν έπιασε καλή απόδοση αλλά πήρε το τρίποντο με 1-0 χάρη σε τέρμα του Γιάννη Μαυρόπουλου με σέντρα-σουτ στο 12ο λεπτό. Για τους γηπεδούχους, στο πρώτο μέρος σε μία περίπτωση ο Κολώνης βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν είχε καλό τελείωμα στη φάση, ενώ στο 75' ο Ηλίας Τσιάρας που έκανε ντεμπούτο σήμερα στην Α' ΕΠΣΘ, είχε σουτ που απέκρουσε ο Γκόγκος. Ο Άθλος είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες. Στο 27ο λεπτό, από κόρνερ του Καραδήμα, ο Μπέης αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά αλλά άουτ και στο 73' ο ίδιος παίκτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Ρωμανό που εξουδετέρωσε το πλασέ του.

Συνθέσεις:
Αγχίαλος: Ρωμανός, Αγγελαδάκης, Μαυρόπουλος, Στεργίου, Τσαρδακάς, Σγατζής (78' Τσαμπίρας), Τοκαλής, Ρούλης (68' Ηλ. Τσιάρας), Κολώνης (65' Ηλ. Τσέλιος), Τσακόγιας, Φούκης.
Άθλος: Γκόγκος, Μπέης, Καμπουρτίδης (79' Δάρας), Πλασταράς, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Δήμας, Επίσκοπος (68' Νικολάου), Χρυσοστομίδης, Φωτιάδης (46' Αυγουλάς), Ξυνός.

 

Last modified onSunday, 15 February 2015 18:20