noodles volos banner

Δημητριάς-Σαρακηνός 0-4

Προπόνηση για τον τελικό Κυπέλλου έκανε σήμερα ο Σαρακηνός που πέρασε άνετα με 0-4 από το γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος κόντρα στη Δημητριάδα που έκανε το χειρότερο φετινό της παιχνίδι. Ακόμη ένα χατ τρικ τη φετινή σεζόν για τον Λευτέρη Δενελάβα που σκοράρει ανελλιπώς στις τελευταίες αγωνιστικές. Σκόραρε στο 33' με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Ιωάννου, στο 60' με κεφαλιά πάλι από σέντρα του Ρουκά και στο 73' με πέναλτι που κέρδισε ο Κολιαμήτρας. Το 0-2 είχε κάνει στο 1ο λεπτό του β' ημιχρόνου ο Κόρμπας με πλασέ ύστερα από ωραία πάσα του Ακτσιαλή. Τέλος, η Δημητριάς είχε χαμένο πέναλτι (άουτ) με τον Ταφίλη για να πετύχει το γκολ της τιμής...

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Γ. Ζαρίφης, Ασημάκης, Τσακίρης, Στ. Καρακώστας (70' Δημουλάς), Μπάφας (40' λ.τρ. Κοτσέλος), Β. Ζαρίφης, Θ. Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπουλος, Μουσαμπελίου (80' Σαμπάνης).
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Ιωάννου, Θεοδοσιάδης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος (77' Στεργιόπουλος), Κολιαμήτρας, Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (75' Βαΐτσης), Κόρμπας (70' Δημακόπουλος).