noodles volos banner

Σαρακηνός-Πανιώνιος 0-0

Δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης άλλων αγώνων ο Σαρακηνός και έτσι, είχε στραβοπάτημα στο γήπεδό του με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Ο Κόρμπας ήταν ο “μοιραίος” παίκτης των “ροσονέρι” καθώς βρέθηκε σε τέσσερις φάσεις για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι δύο στα τελευταία λεπτά και τις εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου. Για τους φιλοξενούμενους, σε σουτ του Μοσχούδη στο 6' ο Καραπλιάγκος έβαλε την κόντρα, σουτ του Κ. Μπασδάνη στο 31' εκτός μεγάλης περιοχής έφυγε λίγοι άουτ, ενώ ίδια κατάληψη είχε γυριστό σουτ του Πέτση από κοντινή απόσταση στο 41'. Επίσης, ο Μοσχούδης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στο 52' αλλά σούταρε πάνω στον Στέργιο Γράντα, που αν και τραυματίας, σήμερα έκανε την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους και υπερασπίστηκε την εστία του Σαρακηνού.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς (60' Κατής), Ιωάννου, Καραγγέλης, Ν. Δενελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Μπόρας, Λ. Δενελάβας, Ακτσιαλής (75' Στεργιόπουλος), Κόρμπας.
Πανιώνιος: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας (66' Γ. Αθ. Μπασδάνης), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Ανγκόλι (70' Βαΐτσης-81' λ.τρ. Λυρίτσης), Κ. Μπασδάνης, Πέτσης, Μοσχούδης, Ν. Νικούδης.