noodles volos banner

Δημητριάς-Μαγνησιακός 1-1

Προς το τέλος πήρε φωτιά το ματς στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, καθώς η Δημητριάς προηγήθηκε στο 80ό λεπτό με αυτογκόλ του Γιαμαλή σε παράλληλη σέντρα του Πετρόπουλου και ο Μαγνησιακός ισοφάρισε στο 89' με κεφαλιά του Βασιλείου ύστερα από κόρνερ του Κόλα.
Έτσι, η Δημητριάς, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της στην Α' ΕΠΣΘ, τερμάτισε στην 5η θέση του 1ου ομίλου, κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία, ενώ ο Μαγνησιακός κατετάγη 6ος.
Για τους γηπεδούχους του Τάκη Βαταμίδη, στο δεύτερο ημίχρονο πριν το γκολ, ο Ταφίλης αστόχησε σε φάση τετ-α-τετ, ενώ ο Πετρόπουλος σούταρε άουτ από καλή θέση ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Μουσαμπελίου. Για τον Μαγνησιακό, στο α' 45λεπτο δοκάρι σε σουτ του Τσιγλιφή εκτός μεγάλης περιοχής, ευκαιρίες με τετ-α-τετ άουτ του Κόλα και σουτ του Αντωνόπουλου που απέκρουσε ο Μπάφας, ενώ στην επανάληψη, ο Μωυσίδης είχε σουτ που εξουδετέρωσε ο αντίπαλος γκολκίπερ, σουτ των Βασιλείου, Κόλα έδιωξαν οι αμυνόμενοι.

Συνθέσεις:
Δημητριάς: Μπάφας, Ασημάκης, Τσακίρης, Κοτσέλος (65' Στ. Καρακώστας), Β. Ζαρίφης, Αθ. Καρακώστας, Μουσαμπελίου, Κ. Καρακώστας, Αντριάι (46' Ταφίλης), Πετρόπουλος, Δημουλάς.
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Κρανιάς (46' λ.τρ. Μωυσίδης), Γκέρτσος, Τσιγλιφής, Γιαμαλής, Καραλής, Νιαώτης, Ντούρο, Αντωνόπουλος (70' Τσιάνος), Κόλα, Οικονόμου (55' Βασιλείου).