noodles volos banner

Δήμητρα-Πρωτεσίλαος 0-0

Δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα στον τελευταίο αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα στην Ευξεινούπολη. Η Δήμητρα, που τερμάτισε τρίτη στο 2ο όμιλο και ο Πρωτεσίλαος που κατετάγη πέμπτος, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ. Έγινε παιχνίδι κέντρου με λιγοστές φάσεις. Ένα φάουλ του Νικηφοράκη στο 15' και σουτ του Βογιατζή στο 75' βρήκαν σε ετοιμότητα τον Τίτα, ενώ κεφαλιά του Θωμαΐδη στο 25' πέρασε άουτ. Για τον Πρωτεσίλαο, χάθηκαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο 80ό λεπτό, από σέντρα του Κ. Κόρκου, ο Γκιούρκης έχασε την μπάλα και ο Σούσκο πλάσαρε από κοντά με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά απέκρουσε με το στήθος ο Γοδενόπουλος πριν τη γραμμή, ενώ στο 85' από κάθετη πάσα του Σιαμανίκου, ο Χρ. Παναγιώτου βγήκε τετ-α-τετ και το πλασέ του πέρασε σύρριζα με το δοκάρι.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης (5' λ.τρ. Γκαρνίδης), Νικηφοράκης, Σιαμέτης, Ποζιόπουλος (70' Βογιατζής), Θωμαΐδης, Τιμπλαλέξης (86' Παρίσης), Χατζέλας, Κ. Παυλίδης.
Πρωτεσίλαος: Τίτας, Χασιώτης, Ακριβός, Σαμουρδάνης, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Μιχόπουλος (85' Απ. Λάμπος), Σούσκο, Χριστέλος (60' Χρ. Παναγιώτου), Γ. Παναγιώτου (68' Θ. Κόρκος).