noodles volos banner

Με τη γλώσσα των αριθμών...

'Εχοντας διανύσει τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ είναι νωρίς να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Όμως το καλό ξεκίνημα δίνει ...ώθηση για τη συνέχεια. Ας δούμε μερικά στατιστικά στοιχεία από τα 33 ματς μέχρι στιγμής στην κατηγορία.

Στον 1ο όμιλο, πέντε ομάδες διατηρούν το αήττητο και είναι οι ΑΕ Διμηνίου, Άρης, Θησέας, Σαρακηνός και Ιωλκός. Εξ αυτών, ο Άρης έχει "τρία στα τρία" εντός αγωνιστικών χώρων, μιας και το ίδιο ισχύει για την ΑΕΔ αλλά με ένα ματς στα χαρτιά. Επίσης, δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδι για τους "πράσινους" της Αγριάς που είχαν ρεπό αυτή την αγωνιστική, μία νίκη και μία ισοπαλία για τον Σαρακηνό, δύο ισοπαλίες για τους νεοφώτιστους της Ιωλκού. Δεν έχει δεχθεί γκολ η ΑΕΔ, οκτώ πέτυχε σε τρία ματς η Σκιάθος που διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση. Χωρίς νίκη στον όμιλο είναι Ιωλκός, Ηρακλής και Μαγνησιακός. Μάλιστα, ο Μαγνησιακός είναι η μοναδική ομάδα με τρεις ήττες, χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς να έχει βρει δίχτυα...

Στο 2ο όμιλο, τρεις ομάδες ξεχώρισαν καθώς έχουν το απόλυτο των βαθμών: ΓΣΑ, Δήμητρα και Αίας. Ο ΓΣ Αλμυρού διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 10 γκολ, έχοντας κερδίσει δύο ματς εκτός έδρας με το ίδιο σκορ (1-3) και μια τεσσάρα εντός, ενώ Αίας και Δήμητρα έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Οι της Σούρπης μετρούν τέρματα 7-0 και οι της Ευξεινούπολης 4-0. Αήττητος και ο Διαγόρας που ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ισοπαλίες (1-1) και πήρε στην 3η αγωνιστική το πρώτο τρίποντο. Όλα τα αποτελέσματα από μία φορά τα έχει μόνο ο Πρωτεσίλαος, χωρίς νίκη ακόμη τέσσερις ομάδες: οι Αετός, Μυρμιδόνες, Μακρινίτσα κι Άθλος (ο Αετός με δύο όμως ματς). Από αυτά τα τέσσερα σωματεία, μόνο ο Άθλος έχει τρεις ήττες και όπως ο Μαγνησιακός στον άλλο όμιλο, δεν σκόραρε.

Last modified onTuesday, 21 October 2014 18:31