noodles volos banner

Ψαρόμπας: "Δίψα για να οδηγήσουμε την ομάδα στον τελικό"

Μέχρι το καλοκαίρι ποδοσφαιριστής του Σαρακηνού, από χθες το μεσημέρι προπονητής, στην πρώτη του εμπειρία από τον πάγκο κάποιας ομάδας. Ο Θανάσης Ψαρόμπας μίλησε στο magnesiasports για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "ροσονέρι", τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου και το πρωτάθλημα.

Αρχικά ερωτηθείς για τον ημιτελικό στον Πτελεό, απάντησε: "Προέχει για την ομάδα μας αυτό το ματς. Ο Σαρακηνός έχει πολλά χρόνια να αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου και όλα τα παιδιά έχουν την ίδια δίψα με εμένα για να οδηγήσουμε την ομάδα στον τελικό. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε ένα γήπεδο μικρό. Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στις ιδιαίτερες συνθήκες του γηπέδου και του αγώνα για να πετύχουμε το στόχο μας".
Σχετικά με το νέο ρόλο του στον Σαρακηνό ως πρώτος προπονητής, επισήμανε: "Με αρέσει να είμαι από αυτή τη θέση, θεωρώ ότι έχω να δώσω κάτι από αυτά που γνωρίζω τόσο στους νεαρότερους αθλητές όσο και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα είναι αρκετά καλά προπονημένη από τον κ. Μπράτσο που είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, αυτό που θέλω είναι να αλλάξω την ψυχολογία. Αυτό μας λείπει τώρα μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που είχαμε. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και όλα θα πάνω καλά".
Τέλος, σε ερώτηση για το αν ο στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί, ο Σάκης Ψαρόμπας ανέφερε: "Για εμάς προέχει το αυριανό παιχνίδι στον Πτελεό. Μετά έχουμε καιρό να δούμε το πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε μείνει μακρυά από την πρώτη θέση, αλλά δεν θα παρατήσουμε τα όπλα, θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και θα κάνουμες την προσπάθειά μας να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Φ.Γ.