noodles volos banner

To ενδιαφέρον σε Σκιάθο και Σούρπη

Τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ για το 2014 με τα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής, που είναι η προτελευταία του πρώτου γύρου. Στη Σκιάθο και τη Σούρπη οι σημαντικότερες αναμετρήσεις. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, το Σάββατο στις 15:00, η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου υποδέχεται την ΑΕ 2002. Φαβορί για τη νίκη οι γηπεδούχοι του Κώστα Παπαστεργίου, θέλουν να προσθέσουν άλλο ένα τρίποντο στον εξαιρετικό τους απολογισμό και να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Με νέο προπονητή τον Θανάση Παχή οι “ερυθρόλευκοι” από τα Καλά Νερά στο Διμήνι. Την ίδια ώρα, αναμετρούνται Αγία Παρασκευή και Μαγνησιακός, δύο αντίπαλοι με πολλούς πιτσιρικάδες στη σύνθεσή τους. Μετά τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, η Αγία Παρασκευή βρέθηκε στην 6η θέση με πέντε βαθμούς περισσότερους από τον 11ο Μαγνησιακό που έχει κερδίσει μόνο ένα ματς.
Το πρωί της Κυριακής διεξάγονται δύο ματς. Στις 10:00, η Σκιάθος, υποδέχεται τον Σαρακηνό. Οι νησιώτες έχουν πάρει και τα πέντε παιχνίδια στο γήπεδό τους και θέλουν άλλο ένα τρίποντο για να διατηρηθούν σε απόσταση βολής από την ΑΕ Διμηνίου. Από την άλλη, η βολιώτικη ομάδα έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή, στο -9 αλλά διαθέτει αξιόλογο σύνολο που μπορεί να παίξει ρόλο ρυθμιστή για τον τίτλο του ομίλου. Μία ώρα αργότερα αρχίζει το ματς Θησέας-Πανιώνιος. Φαβορί οι “πράσινοι” της Αγριάς που μετρούν μόνο νίκες στα Κ. Λεχώνια, για την έκπληξη θα αγωνιστούν οι “κυανέρυθροι” του Σπ. Φώτου. Μοναδικός απογευματινός αγώνας αυτός ανάμεσα σε Δημητριάδα και Άρη. Τρία εντός έδρας ματς για τη Δημητριάδα κατέληξαν με ισάριθμες νίκες, τέσσερις αγωνιστικές μακρυά από το τρίποντο έχει μείνουν οι παίκτες του Θ. Βλαχόπουλου. Σε αυτή την αγωνιστική, νίκη στα χαρτιά παίρνει η Ιωλκός, ρεπό έχει ο Ηρακλής Βόλου.

Στο 2ο όμιλο, μοιρασμένα τα παιχνίδια σε Σάββατο και Κυριακή, όλα όμως με ώρα έναρξης στις 15:00. Στις 20/12, η Μακρινίτσα φιλοξενεί τον Αστέρα. Με μία νίκη και στους 5 βαθμούς οι Πηλιορείτες, με έξι και στους 20 οι Ριζομυλιώτες. Η Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου υποδέχεται τον Πρωτεσίλαο, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν 11 βαθμοί και θεωρητικό φαβορί τους φιλοξενούμενους, ενώ η Αγχίαλος παίζει με τον Αχιλλέα. Τρεις νίκες και 12 πόντους έχουν οι Αγχιαλίτες έχοντας σκοράρει μόνο τέσσερις φορές (!), στην προτελευταία θέση ο σύλλογος του Αχιλλείου με 4 βαθμούς.
Την Κυριακή, το μεγάλο ματς διεξάγεται στη Σούρπη. Ο Αίας κοντράρεται με τους Μυρμιδόνες. Η ομάδα του Λουκά Κατσαμπέκη με νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση, ενώ αυτή του Θάνου Θεοδώρου αν πάρει διπλό, κλείνει την ψαλίδα στους τέσσερις πόντους από την κορυφή. Η Δήμητρα φιλοξενεί τον Διαγόρα, με το βαθμολογικό ενδιαφέρον να είναι μονόπλευρο και να αφορά τους “πράσινους” της Ευξεινούπολης. Ωστόσο, ο Διαγόρας έχει δείξει ότι δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα, έχοντας χάσει μόνο σε έναν αγώνα. Τέλος, ο Αετός που έχει κερδίσει μία φορά, αναζητάει βαθμολογική ανάσα κόντρα στον Άθλο, που προέρχεται από την πρώτη του νίκη και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Κερασιά. Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική κάνει ο ΓΣ Αλμυρού.