noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-Πρωτεσίλαος 1-1

Καλό ματς σήμερα στο γήπεδο των Μικροθηβών που έληξε ισόπαλο με 1-1 ανάμεσα στην τοπική Ένωση και τον Πρωτεσίλαο, ενώ τρεις φορές ο διαιτητής Κρητικός έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα. Το 1-0 στο 30ό λεπτό όταν σε φάση που ξεκίνησε από κόρνερ, ο Σκοτεινός πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Λανάι με προβολή στο δεύτερο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 33' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αναστασίου αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες, στο 75' ο Μαρικλέν είχε δοκάρι και στο 80' ο Κώστας Μαλλιαρός έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο σκόρερ του Πρωτεσιλάου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο επόμενο λεπτό, την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Σιαμανίκος.
Για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, "μοιραίος" παίκτης στη σημερινή αναμέτρηση ο Ζγουλέτας που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο. Στο 50' πήρε ωραία μπαλιά από τον Χορταργιά, προχώρησε, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με προσποίηση και πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, ενώ σε φάση-καρμπόν, στο 64' είχε ξανά σουτ σε άδειο τέρμα.
Για τον Πρωτεσίλαο, στο ξεκίνημα σουτ των Χριστέλου, Παναγιώτου δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο 82' ο Κ. Κόρκος νικήθηκε σε φάση τετ-α-τετ από τον Καπαλίκα, που δεν είναι τερματοφύλακας αλλά όποτε του ζητηθεί, βοηθάει από αυτή τη θέση την ομάδα του Χρ. Αναγνώστου έχοντας πολύ καλή παρουσία! Αυστηρές χαρακτήρισε τις κόκκινες κάρτες του αγώνα ο Μ. Ανδρωνάς, που ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

enpr