noodles volos banner

Αετός-Ε.Μ.Α. 2-4

Τρίτη εκτός έδρας νίκη για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου και συνολικά έκτη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου πέρασε με 4-2 από την Κερασιά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Βασίλη Ρεφουγιάτι που σημείωσε χατ τρικ σε ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Αετός ατύχησε καθώς στην προθέρμανση τραυματίστηκε ο γκολκίπερ Βασδέκης και ελλείψει άλλου, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Νακελάρι που έπαιξε με πυρετό.
Το 0-1 ο Ζγουλέτας στο 20ό λεπτό, η ισοφάριση στο 35' με σουτ του Τσιουρή που κόντραρε σε αντίπαλο κι άλλαξε πορεία, ενώ την επανάληψη ο Ρεφουγιάτι σκόραρε στο 57', το 65' και το 72'. Τα δύο πρώτα τέρματα με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Τσιουρής μείωσε σε 2-3 στο 75ο λεπτό. Ο Αετός είχε δύο δοκάρια στην ίδια φάση, στο 50' με κεφαλιές των Γ. Βλαχάβα και Τσιουρή.

Συνθέσεις:
Αετός: Νακελάρι, Δ. Βλαχάβας, Γ. Βλαχάβας (70' Στεργίου), Καραγιάννης (85' Πατσαρίκας), Κοτρώνης, Μαρούφ, Τσιουρής, Ταμπάκου, Μαρούγκας, Καρυπίδης (65' Ν. Ζήσης), Ραφαήλ.
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Σκοτεινός, Παπανίκος, Κουφαλιδάκης (60' Ζαγκαβιέρος), Πορταρίτης, Χορταργιάς, Ζιούλης, Ζγουλέτας (70' Αθ. Βαλκανιώτης), Παπαδάκης, Μελετιάδης (40' Ρομάριο), Ρεφουγιάτι.