noodles volos banner

Αχιλλέας-Δήμητρα 2-5

Από δύο γκολ σήμερα Πέτρος Θωμαίδης και Βαγγέλης Νικηφοράκης Από δύο γκολ σήμερα Πέτρος Θωμαίδης και Βαγγέλης Νικηφοράκης

Με 5-2 πέρασε από το Αχίλλειο η Δήμητρα κι ανέβηκε στη 2η θέση του 2ου ομίλου σημειώνοντας την πέμπτη της εκτός έδρας νίκη στη σεζόν. Ο Θωμαϊδης άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με πλασέ ύστερα από ασίστ του Βογιατζή, ενώ στο 12' ο Νικηφοράκης έκανε το 0-2 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Ποζιόπουλου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πλασέ του Αργυρίου στο 22', αλλά η Δήμητρα πήρε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων καθώς σκόραρε ο Θωμαϊδης στο 32'. Ο Βαγγέλης Νικηφοράκης στο 63ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-4 με σουτ, ο Χασιώτης βρήκε δίχτυα στο 75' και ο Σιαμέτης διαμόρφωσε το τελικό σκορ λίγο πριν τη λήξη.
Οι γηπεδούχοι, στον πάγκο των οποίων κάθισε για πρώτη φορά ο Θανάσης Ακρίβος, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι πάνω στον Πλασταρά στο 77ο λεπτό ζητώντας κι αποβολή του γκολκίπερ Γκιούρκη σε αυτή τη φάση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 20ό σε σουτ του Κ. Παυλίδη.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Μακρής, Παναγιώτου, Μόσχος, Διαμαντής, Στέκας, Στ. Χασιώτης, Τσεκούρας, Γουργιώτης (70' Νιφορόπουλος), Πλασταράς, Μαλλιαρός, Αργυρίου (55' Πίνας).
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Κ. Παυλίδης, Ευάγγ. Νικηφοράκης, Ποζιόπουλος Σιαμέτης, Θωμαΐδης, Παρίσης (60' Πιπινής), Χατζέλας (84' Αρτ. Νικηφοράκης), Βογιατζής (75' Ραμαντάνης).

Last modified onSunday, 01 March 2015 19:58