noodles volos banner

Δήμητρα-Αχιλλέας 4-0

 

Ξέσπασε στον Αχιλλέα η Δήμητρα. Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα της Ευξεινούπολης πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Στο πεντάλεπτο προηγήθηκε με 2-0 και πέτυχε άλλα δύο τέρματα στο β' μέρος, έχοντας σωρεία ευκαιριών. Στο 2ο λεπτό, ο Επίσκοπος έγαλε ωραία δυνατή συρτή σέντρα, στην πορεία της μπάλας πετάχθηκαν οι Σιαμέτης και Ραχιώτης και ο τελευταίος σημείωσε αυτογκόλ. Τρία λεπτά αργότερα, από σέντρα του Βογιατζή και ασταθή απομάκρυνση των αμυντικών, ο Μαστακούλης με σουτ από τη μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0. Στην επανάληψη, ο Σιαμέτης δημιούργησε τα άλλα δύο τέρματα, που σκόραραν στο 48' ο Φιλατζικιώτης με ωραίο πλασέ και στο 59' ο Μαστακούλης. Ο Σχουλής, γκολκίπερ του Αχιλλέα, απέκρουσε αρκετές προσπάθειες των γηπεδούχων, καθώς Σιαμέτης, Φιλατζικιώτης, Μαστακούλης, Ποζιόπουλος συμμετείχαν στο ρεσιτάλ χαμένων φάσεων για τους "πράσινους". Για τον Αχιλλέα, ευκαιρίες στο 35' με σουτ του Παναγιώτου που απέκρουσε ο Σαρρής, στο 40' με σουτ του Μπεζάτη άουτ σε κενή εστία και στο 44' πάλι ο Μπεζάτης άουτ από καλή θέση, ενώ εκφράστηκαν παράπονα από πλευράς της ομάδας του Αχιλλείου για το πρώτο γκολ θεωρώντας ότι είναι επιθετικό φάουλ και για το ότι ο κ. Ρούσης δεν γνώριζε πως ο σύλλογος είχε αποσύρει το νούμερο δέκα.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαρρής, Βογιατζής, Επίσκοπος, Ξηρομερήσιος, Μπέης (61’ Τσέργας), Ζουμπόπουλος, Ποζιόπουλος, Φιλατζικιώτης (69’ Πιπινής), Μαστακούλης (63’ Κόκκαλης), Σιαμέτης, Παυλίδης.
Αχιλλέας: Σχουλής, Μόσχος, Διαμαντής, Τσουκάρας, Ραχιώτης, Τσιοκάρας (65' Στέκας), Τσεκούρας, Γουργιώτης (60' Μπουμπούκης), Λούζι, Μπεζάτης, Παναγιώτου.

 

Last modified onSunday, 22 November 2015 19:53