noodles volos banner

Διαγόρας-ΑΟ Σκοπέλου 3-1

Στον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΘ που διεξήχθη σήμερα το πρωί στο γήπεδο Στεφανοβικείου, ο Διαγόρας επιβλήθηκε 3-1 της Σκοπέλου. Έτσι, η ομάδα του Μιχάλη Βαγγόπουλου μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση ξανά στους πέντε βαθμούς και αποσπάστηκε έντεκα από την τρίτη. Το 1-0 στο 5ο λεπτό από τον Καρατζιώλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ που πέρασε πάνω από το τείχος (ο ίδιος παίκτης είχε σκοράρει και την Κυριακή χαρίζοντας το τρίποντο), το 1-1 λίγο αργότερα, στο 11ο λεπτό με τον Συνοδινό σε φάση τετ-α-τετ και τα άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη, από τον Τριχόπουλο στο 50' με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και στο 85' με κεφαλιά του Ντόντου ύστερα από κόρνερ του Καραπλιάγκου.
Ο Διαγόρας είχε χαμένο πέναλτι στο 17ο λεπτό που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κώστας Κραπλιάγκος, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Ευκαιρίες με κεφαλιά και σουτ του Κάρρου στο πρώτο μέρος, με τους Γιώργη, Γκοντόλο στο β' ημίχρονο. Για τον ΑΟ Σκοπέλου, που παρατάχθηκε με οκτώ απουσίες για διάφορους λόγους στο σημερινό ματς, Ο Χρυσάνθης είχε τετ-α-τετ στο 9' που πέρασε ελάχιστα δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, ενώ μακρινό σουτ του Αλιράι στο δεύτερο 45λεπτο δεν είχε στόχο.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Γκοντόλος, Πρασσάς, Χολέβας (60' λ.τρ. Διπλάρης), Καραμανλής, Γιώργης, Καρατζιώλης, Τριχόπουλος (85' Μπόλκας), Κ. Καραπλιάγκος, Κάρρος (75' Ντόντος).
ΑΟ Σκοπέλου: Ζαρίφης, Τάσιος, Σένκο (80' Βλαχάκης), Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (60' Παναγιώτου), Γκουμάς, Αλιράι, Συνοδινός, Χρυσάνθης.