noodles volos banner

Καθάρισε από το πρώτο ο Γ.Σ. Αλμυρού, 4-1 τη Σκιάθο

Ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών με μία ακόμη ευρεία νίκη, καθώς επικράτησε με 4-1 της Σκιάθου, φτάνοντας τα 59 πλέον τέρματα σε 19 αγώνες, κάτι που σημαίνει ότι πετυχαίνει τρία γκολ ανά παιχνίδι.

Το σύνολο του Θάνου Θεοδώρου εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 18 νικηφόρα αποτελέσματα σε σύνολο 19 αγώνων. Στην αντίπερα όχθη, οι Σκιαθίτες γνώριζαν εξ αρχής τον βαθμό δυσκολίας του σημερινού αγώνα και αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση, αντιστεκόμενοι όσο το δυνατόν πιο σθεναρά στην εμφανή ανωτερότητα των αντιπάλων τους.

Οι Αλμυριώτες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Μόλις στο 5’, έπειτα από σέντρα του Καψιώτη, ο Κωτσιαρίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση, χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.  Ο Αραμπατζής εκμεταλλεύτηκε το λάθος την άμυνας, μπήκε στην περιοχή ανενόχλητος, αλλά το γύρισμα που επιχείρησε για τον Κοντοβά δεν ήταν καλό, με την μπάλα να φεύγει μακριά άουτ.

Στο 9’ ο Καψιώτης έκανε την σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, η μπάλα έφθασε στον Κρανά, η προβολή του οποίου κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Με τη συμπλήρωση του 23ου λεπτού, ο Κοντοβάς έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Κρανά, ο τελευταίος πάτησε την μπάλα για τον Αραμπατζή, που με σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού κόντραρε σε επερχόμενο αμυντικό άνοιξε το σκορ.

Αμέσως μετά την σέντρα οι Αλμυριώτες πίεσαν, έκλεψαν την μπάλα με τον Κοντοβά, αυτός έκανε την παράλληλη πάσα για τον Αραμπατζή, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βγήκε και μπλόκαρε.

Στο 27’ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κοντοβάς άνοιξε στα αριστερά για τον Τσιάτσιο, ο τελευταίος σέντραρε, οι νησιώτες απομάκρυναν προσωρινά, η μπάλα κατέληξε στον Αραμπατζή που με σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Το σκορ για την ανάπαυλα διαμόρφωσε ο Κωτσιαρίδης στο 39’ με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από πάσα του Κοντοβά (3-0), με τους γηπεδούχους να έχουν καθαρίσει το ματς από το πρώτο μέρος. 

Στο 65’ ο Άλεξ Τζελάι μετά από απόκρουση του Σταμέλου αρχικά και του Παυλίδη πάνω στη γραμμή στη συνέχεια μείωσε σε 3-1, ενώ για τον Αλμυρό το τελικό 4-1 έγινε στην τελευταία φάση του αγώνα. Ο νεαρός Τετριμίδας βρήκε με σέντρα από τα δεξιά τον Κρανά, ο οποίος παρά το ασφυκτικό μαρκάρισμα κατάφερε να γυρίσει το σώμα του και να πετύχει ένα πανέμορφο τέρμα, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι με σουτ.

Νίκος Μπιντέλας

 

Last modified onSunday, 05 March 2017 21:55