noodles volos banner

Toξότης-Μακρινίτσα 2-2

Ισοπαλία 2-2 στο βοηθητικό του ΕΑΚ ανάμεσα σε Τοξότη και Μακρινίτσα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με δύο γκολ αλλά στο φινάλε, οι γηπεδούχοι να είναι αυτοί που έχασαν την ευκαιρία για την ολική ανατροπή. Ο Ντελάκος με φάουλ στο 35' έκανε το 0-1 και ο Πουρνάρας με πλασέ στο 52' το 0-2. Ο Τσιατσιάνης πέτυχε ωραίο τέρμα στο 75' για το 1-2. Εκτέλεσε φάουλ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε με μονοκόμματο δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Ο Ηλίας Τσένα στο 85' το τελικό 2-2.
Για τον Τοξότη, ο Τσένα είχε σουτ στο αριστερό κάθετο δοκάρι στο 90ό λεπτό, ενώ μετά το 1-2, οι "κυανέρυθροι" πίεσαν πολύ κι απείλησαν με σουτ των Πασσιά, Τσιατσιάνη και κεφαλιά του Βέτσικα που έφυγαν άουτ. Για τη Μακρινίτσα, οι Κανάβας, Δημητρόπουλος και Κουτσαρνάκης έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για τρίτο τέρμα όταν το σκορ ήταν 0-2 υπέρ της ομάδας τους. Επισημάνθηκε ακόμη από πλευράς ΑΕΜ, πως οι διαιτητές ήταν άψογοι.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Τσιλιόπουλος (65' Παραδάκης), Πελεκούδας, Μάρκος, Χρονόπουλος (55' Πασσιάς), Γ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Δ. Τσένα (46' Ηλ. Τσένα), Μάρκο, Κυλαδίτης.
Μακρινίτσα: Κωνσταντίνου, Στεργίου, Φράγκος, Δαμάσκος, Σαρακατσιάνος, Πουρνάρας (88' Παρασκευάς), Κανάβας, Κουτσαρνάκης, Δημητρόπουλος (65' Μπίλο), Ντελάκος (70' Μυλωνάς), Κωνσταντινίδης.