noodles volos banner

Δύναμις-Αργοναύτες 3-2

Η Δύναμις πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη Β' ΕΠΣΘ, την πρώτη στην ιστορία του νεοσύστατου συλλόγου. Οι Αργοναύτες προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Π. Δημητρίου, το 1-1 στο 23' από τον Ρουμπάτη, το 2-1 στο 55' από τον Καπάκη, η ισοφάριση στο 75' με σουτ του Δαϊλιάνη και λίγο αργότερα, ένα δίλεπτο πιο μετά, ο Παπαεμμενουηλίδης έγραψε το τελικό 3-2. Στο 45ο λεπτό αποβλήθηκε για χέρι ο Μαυρομμάτης και οιφιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο αστ΄χησε στέλνοντας την μπάλα άουτ ο Δαϊλιάνης.
Σουτ του Ζάρα στο 35' χτύπησε στοδοκάρι, ενώ ευκαιρίες για την ομάδα της Αμαλιάπολης στο 10ο λεπτό με σουτ του Νικογιάννη που μπλόκαρε ο γκολκίπερ, σουτ του Π. Δημητρίου στο 40ό και του ίδιου παίκτη στο 60ό που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ενώ στο φινάλε, από κοντά δεν πρόλαβε την μπάλα ο Δαϊλιάνης.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Χούρλιας (46' Νακελάρι), Κολτσίδας (70' Μαυρογόνατος), Σκαρίμπας, Παπαεμμανουηλίδης, Κούντριας, Μαυρομμάτης, Τσάμης (35' Παππάς), Σαραφίδης, Ρουμπάτης, Βαΐου, Καπάκης.
Αργοναύτες: Ροδίτης, Καράγγελος, Μπαλίου, Αλία, Κουφάκης, Νικογιάννης, Π. Δημητρίου, Γ. Δημητρίου, Δαϊλιάνης, Τηγανόπουλος, Χρ. Ζάρας.