noodles volos banner

Εκτός έδρας έχει τον τρόπο...

Η ομάδα του Πυράσου ποζάρει στη λίμνη των Ιωαννίνων, στη στάση της καθ' οδόν για το Καναλάκι Πρεβέζης Η ομάδα του Πυράσου ποζάρει στη λίμνη των Ιωαννίνων, στη στάση της καθ' οδόν για το Καναλάκι Πρεβέζης

Ο Πύρασος εντυπωσίασε στην περσινή πρώτη του παρουσία στη Γ' Εθνική στις εκτός έδρας αναμετρήσεις καθώς κατέγραψε τρεις νίκες, οκτώ ισοπαλίες και μόνο δύο ήττες. Και χθες, ξεκίνησε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα αναφορικά με τις εξόδους του. Αγωνίστηκε στο Καναλάκι κόντρα στον τοπικό Αχέροντα που έπαιξε παιχνίδι για τη Γ' Εθνική μπροστά στον κόσμο του ύστερα από είκοσι χρόνια. Οι Αγχιαλίτες ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11' με αυτογκόλ -το πρώτο υπέρ τους σε 29 αγώνες της κατηγορίας- και κράτησαν το σκορ μέχρι τέλους. Ευνοήθηκαν από το γεγονός πως οι νεοφώτιστοι έμειναν με δέκα παίκτες από το 35ο λεπτό και η ομάδα του Στέφανου Ξηροφώτου θα μπορούσε να έχει σκοράρει για να "κλειδώσει" τη νίκη. Δεν το έκανε, όμως κράτησε το πολύτιμο 0-1.
Ο προπονητής του Πυράσου, σε δηλώσεις του στο magnesiasports, επισήμανε: "Μπορεί ο Αχέρων να είναι νεοφώτιστος, αλλά το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, οι αντίπαλοι είχαν τον ενθουσιασμό και θεωρώ ότι θα κάνουν πολλές ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα. Η δική μας ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και καταφέραμε να τον ελέγξουμε σε όλη τη διάρκειά του. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει δεύτερο γκολ για να διώξουμε το άγχος των τελευταίων λεπτών. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου, ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στις συνθήκες της αναμέτρησης και ήταν σημαντικό που κερδίσαμε στο πρώτο εκτός έδρας της σεζόν. Συνεχίζουμε τη δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στη συνέχεια".
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ντεμπούτο στη Γ' Εθνική έκανε ο Σταύρος Σαμαράς που αγωνίστηκε ως αλλαγή και έγινε ο 37ος παίκτης του Πυράσου που πήρε συμμετοχή με την κυανόλευκη φανέλα στα 29 μέχρι στιγμής ματς του συλλόγου στην τρίτη κατηγορία. Η χθεσινή νίκη ήταν η 4η εκτός έδρας μετά από αυτές σε Ηγουμενίτσα, Μακροχώρι και Τσαριτσάνη την περασμένη σεζόν.

Φ.Γ.