noodles volos banner

Λείπει το "δέσιμο" στη μεσοεπιθετική γραμμή

Με αλλαγές σε δύο πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα αγωνίστηκε ο Ρήγας Φεραίος στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι -τυπικά εντός έδρας καθώς το ματς διεξήχθη στο γήπεδο Αρμενίου-, ωστόσο η κυανόλευκη ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη. Παραχώρησε λευκή ισοπαλία και είχε βαθμολογικό κέρδος μόνο έναν πόντο.
Ο Γιάννης Κορέτα πήρε φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έπαιξε για πρώτη φορά φέτος ο Τσίπη. Οι "κυανόλευκοι" ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Λείπει ακόμη το δέσιμο των παικτών, η ομοιογένεια στο μεσοεπιθετικό κομμάτι κι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και οι περισσότεροι παίκτες από τη μέση και μπροστά είναι καινούργιοι (Γκίκα, Σέττος, Κορέτα, Σφάκας) και συν τοις άλλοις, αποκτήθηκαν προς το τέλος της προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να μην έχουν δουλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί.
Ο Ρήγας Φεραίος άφησε χθες δύο βαθμούς στην προσωρινή του έδρα και σε κακό αγωνιστικό χώρο και στρέφει πλέον την προσοχή του στις επόμενες αναμετρήσεις, που λόγω εμβόλιμης, είναι τρεις σε διάστημα μίας εβδομάδας, στις 11/10 στον Τύρναβο, στις 14/10 εντός με Φωκικό και στις 18/10 το ντέρμπι εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου.