noodles volos banner

Οι συμμετοχές των παικτών του Πυράσου

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων του magnesiasports για τις τρεις ομάδες που εκπροσώπησαν την Μαγνησία στη φετινή Γ' Εθνική, σήμερα δημοσιεύουμε τα στατιστικά του Πυράσου. Ο σύλλογος της Νέας Αγχιάλου τερμάτισε στην 10η θέση με 39 βαθμούς, που συνεπάγεται τον υποβιβασμό του στο τοπικό. Πλήρωσε τον κακό δεύτερο γύρο όταν και το ρόστερ αποδυναμώθηκε με την απώλεια βασικών μονάδων σε όλες τις θέσεις.

Από τον Στέφανο Ξηροφώτο και τον Στέλιο Αρσένο, χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 32 ποδοσφαιριστές, αριθμός σίγουρα πολύ μεγάλος. Ο Κώστας Τσιουρέλης -ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ των “κυανόλευκων”- δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι, έπαιξε και στα 31. Δύο λιγότερα είχαν ο Αλέξανδρος Αναστασίου και ο Φάνης Μαλακασιώτης που δεν έβγαιναν από την ενδεκάδα, 27 συμμετοχές κατέγραψε ο “σταθερός” Δημήτρης Στεφανής και ο Σωτήρης Χατζητρακόσιας που καθιερώθηκε στη θέση του δεξιού μπακ, 26 ο Βαγγελάκος και 24 ο Μπόρας. Να σημειώσουμε ότι κανένα ματς δεν έχασε ο Μυργιώτης από τη στιγμή που επέστρεψε από τραυματισμό στην 15η αγωνιστική.
Στον παρακάτω πίνακα που ετοίμασε το magnsiasports, μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές για κάθε ποδοσφαιριστή, τα λεπτά που αγωνίστηκε και πόσες φορές έπαιξε 90 λεπτά (κάποιοι παίκτες που αποβλήθηκαν στις καθυστερήσεις, “μετράνε” κανονικά για συμμετοχές 90'). Μία σημείωση: στον πίνακα, ο Παναγιώτης Κοντοβάς που αναγράφεται πρώτα, είναι ο επιθετικός που έφυγε τον Ιανουάριο για τον Αλμυρό και ο δεύτερος είναι ο Καρδιτσιώτης αμυντικός/μέσος που αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

PYSSTATS