noodles volos banner

Θ. Τζήμας: “Να φύγουν να πάνε πού”;

Σήμερα το βράδυ πιθανότατα, για να μείνει στον Βόλο και να ξεκινήσει μαζί με τον Λεωνίδα Μπίλη τις επαφές με τους παίκτες που τελείωσαν τη σεζόν αναμένεται στην πόλη μας ο ισχυρός άνδρας της Νίκης Θανάσης Τζήμας.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του και στο ερώτημα που του θέσαμε αν είναι αισιόδοξος για την παραμονή των παικτών που τελείωσαν τη σεζόν 2015-16 τόνισε: “Ξέρω πώς θα χειριστώ το ζήτημα και να είστε σίγουροι ότι δε θα αδικηθεί κανείς. Ο  κάθε παίκτης θα θέλει να εργαστεί στη Νίκη και δε θα υπάρχει λόγος να φύγει από την ομάδα, γιατί εδώ θα υπάρχουν οι σωστές συνθήκες δουλειάς και θα πληρώνονται στην ώρα τους. Όλα θα είναι τέλεια. Να φύγει να πάει πού;”

Να τονιστεί ότι πιθανόν να αποτελέσουν παρελθόν είναι οι Τσορμπατζής και Σταμέλος, ενώ στόχος  του Σκοπελίτη είναι να παίξει σε ανώτερη κατηγορία.

Σε ό,τι αφορά την επιλογή του Βαλάντη Πετρόπουλου ως σκάουτερ της ομάδας ο κ. Τζήμας επισήμανε: “Είναι ένας σεμνός άνθρωπος και με παιδεία. Με τη συνεργασία που θα έχουμε θα προσπαθήσουμε να στέλνουμε στο εξωτερικό άτομα για δοκιμή, όπως στην Ολλανδία ή στο Βέλγιο, για να έχει το κίνητρο και ο ποδοσφαιριστής να έρθει στη Νίκη  και να υπάρχει ενδιαφέρον και από τους γονείς να φέρουν το παιδί τους σε μας. Όλα αυτά τα θέματα είναι δρομολογημένα με σοβαρούς ανθρώπους. Μέχρι τώρα στη Νίκη έριχναν το βάρος στην καθημερινότητα”.

 

Χρήστος Θανασούλης