noodles volos banner

Β. Πετρόπουλος: “Θα δουλέψω τρελά για τη Νίκη”

Ο 42χρονος Βαλάντης Πετρόπουλος είναι από σήμερα ο scouter της Νίκης Β., όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Τζήμας.

Ο ιδιοκτήτης του σάιτ footballstar, που προβάλλει 120 παίκτες με βίντεο και τα βιογραφικά τους, έχει υπάρξει συμπαίκτης του Ντέμη Νικολαΐδη στον Απόλλωνα Αθηνών, έχοντας αγωνιστεί δύο φορές στην Α' Εθνική με τη φανέλα της ελαφράς ταξιαρχίας με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Ολυμπιακό Π. στο Καραϊσκάκη.

Αυτό συνέβη σε ηλικία 17,5 ετών, για να ακολουθήσουν στην καριέρα του, την οποία σταμάτησε νωρίς,  η ομάδα της γειτονιάς του, ο Αχαρναϊκός, με προπονητή τότε τον παλιό τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο Φωστήρας σε Γ' και Δ' Εθνική, αλλά και ο  Άρης Πετρούπολης με πρόεδρο τότε τον Αλέξη Κούγια.

Ο Βαλάντης Πετρόπουλος στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αφού μας ξεκαθάρισε ότι δεν είναι manager αλλά scouter και πως θα συνεργαστεί αποκλειστικά με τη Νίκη και με καμία άλλη ομάδα, χωρίς πάντως να εμπλακεί στις μεταγραφές, τόνισε τα εξής: “Με τον κ. Τζήμα μας συνδέει μία φιλία και του αρέσει η ιδέα με το footballstar.gr. Έχω αναπτύξει μέσω του σάιτ και μία συνεργασία με τον ΠΣΑΠ, σε καμία περίπτωση οικονομικής φύσεως.

Θέλαμε όμως έναν επίσημο φορέα ως υποστηρικτή της ιδέας μας. Το σάιτ προωθεί ποδοσφαιριστές με βίντεο και με βιογραφικά, για να τους μπορούν να τους βλέπουν ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το βασικό μου καθήκον είναι το σκάουτινγκ. Μ' όλα αυτά τα στοιχεία που βλέπω από τον κ. Τζήμα, μου δημιουργείται η διάθεση να δουλέψω για τη Νίκη. Θα επιλέγω και θα προτείνω ποδοσφαιριστές και θα λέω γι' αυτούς την άποψή μου. Πολύ μεγάλο βάρος θα δοθεί στις ακαδημίες και μεγάλη έμφαση στα παιδιά του Βόλου, όπου υπάρχει πολύ ταλέντο. Φυσικά θα ψάχνουμε και παίκτες εκτός Μαγνησίας σε όλη την Ελλάδα. Είναι τεράστια τιμή που συνεργάζομαι με τη Νίκη και θα δουλέψω τρελά γι' αυτήν την ομάδα”.

 

Χρήστος Θανασούλης

Last modified onTuesday, 21 June 2016 17:36