noodles volos banner

Βοσνιάδης: "Οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν"

Ιδιαίτερα χαρούμενος, με τις εκδηλώσεις του κόσμου της Νίκης προς το πρόσωπό του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του φιλικού των κυανόλευκων με τη Βέροια, ο πρώην προπονητής της ομάδας του Βόλου και νυν της "Βασίλισσας του Βορρά", Αλέκος Βοσνιάδης.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας και οι δύο ομάδες δίνουν τη μάχη τους, προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμες με την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Είμαστε σε καλό επίπεδο, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, βέβαια, θέλουμε αρκετή βελτίωση σε πολλούς τομείς. Πιστεύω ότι είδαμε ένα καλό παιχνίδι, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, είχα κάποια καλά διαστήματα, αλλά κάναμε και τα λάθη μας. Εξάλλου, τα φιλικά παιχνίδια γι' αυτό είναι, για να βλέπουμε τα καλά μας και τα αρνητικά μας. Να ευχηθώ στη Νίκη Βόλου, μία νεανική ομάδα, καινούρια ομάδα με πολλή δουλειά να πετύχει τους στόχους της και να έρθουν τα αποτελέσματα. Ο κόσμος να είναι κοντά, προκειμένου να τη βοηθήσει να κάνει τα επόμενα βήματα και να φτάσει κάποτε εκεί που την είχαμε φτάσει κάποτε εμείς”

Για την εικόνα της Νίκης στο σημερινό φιλικό:

“Η Νίκη είναι πιο βελτιωμένη, με τον ερχομό του Μέτσε και με τον Αργύρη, αν και δε γνωρίζω τί γίνεται με τον Άγγελο. Κι άλλα παιδιά, όπως ο Κορέτα, έχουν περάσει τα χρόνια και γίνονται πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι να βοηθήσουν. Από 'κει και πέρα, είναι δεδομένο πως θα υπάρχει ο ενθουσιασμός σε μία τόσο νεανική ομάδα. Το θέμα είναι όταν κάποια παιχνίδια στραβώσουν, ο κόσμος να είναι δίπλα γιατί οι νεαροί παίκτες χρειάζονται την υποστήριξη. Όταν ο ενθουσιασμός γίνει άγχος, γίνονται πολύ δύσκολα τα πράγματα. Να είναι ο κόσμος δίπλα, να στηρίξει την προσπάθεια και στο τέλος να γίνει η “σούμα”, όπως λέμε. Μακάρι αυτή η ομάδα να αλλάξει κατηγορία”.

Για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην ομάδα, ως προπονητής:

“Αυτό το έχουμε πει πολλές φορές, δεν το συζητάμε. Μακάρι κάποια στιγμή να είναι οι συνθήκες έτσι, ώστε με πολλή χαρά να ξαναείμαστε εδώ. Δεν είναι πράγματα που τα λέμε απλώς, για να ακούγονται, κάποια μέρα το πιστεύω πως θα ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας. Μακάρι να συναντηθούμε στο πιο ψηλό σημείο”.

Για το γεγονός πως η Λέσχη Φίλων Νίκης κήρυξαν εκείνον, ως επίτιμο πρόεδρο:

“(σ.σ. γέλια) Αυτό πραγματικά ήταν εξαιρετικό. Είναι τιμή μου που ο κόσμος αισθάνεται ότι είμαι ένας από αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα, την εκτίμησή μου την έχω δείξει. Όταν επαναλαμβάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα, έρχεσαι απέναντι. Τα συναισθήματά και την εκτίμησή μου την έχω δείξει, χαρά μου πάντα, μέχρι εδώ”.

Last modified onSaturday, 27 August 2016 22:14