noodles volos banner

Μπίλης: "Σήμερα είδαμε στο γήπεδο μεταγραφές Superleague"

Δηλώσεις, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης της Νίκης με τη Βέροια, πραγματοποίησε ο τεχνικός των κυανόλευκων, Λεωνίδας Μπίλης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά, τοποθετήθηκε ως εξής:

Λίγα λόγια και πολλά έργα. Η εικόνα των παιδιών μέσα στο γήπεδο είναι αυτή που δίνει απαντήσεις. Είχαμε μιλήσει πριν ένα μήνα, σας το είχα πει πως θα τα διαπιστώσετε αυτά που λέω ιδίοις όμμασι κι ότι πρόκειται για μία “χρυσή” φουρνιά. Τηρουμένων των αναλογιών των δύο ομάδων κι αν αναλογιστώ και σε ποια φάση της προετοιμασίας βρίσκονται οι δύο ομάδες, δε θα πω απλώς πως είμαι ικανοποιημένος, αλλά θα πω πως είναι μεγάλη μου τιμή να προπονώ αυτήν την ομάδα. Σας είπα πως σε λίγα χρόνια αυτή η ομάδα δε θα έχει ταβάνι, έχει τεράστια υπεραξία, είναι μια “χρυση” ομάδα, που μαζί με τους σημερινούς απόντες, περιμένουμε να κάνουν το χρέος τους και αυτό που αρμόζει στον κόσμο και στην ιστορία της Νίκης Βόλου 1924. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά. Δε θέλω να μιλήσω για ηλικίες, οι ηλικίες των παιδιών είναι αυτές που δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον κόσμο, σε όλους τους ανθρώπους που τρέχουν για τη Νίκη καθημερινά. Είμαστε έτοιμοι να μπούμε στις επίσημες υποχρεώσεις, περιμένουμε και τα παιδιά που λείπουν κι ο χρόνος κυλά με το μέρος μας. Ό,τι χρειαστεί να κάνει η Νίκη, ως διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές να ξέρετε ότι θα το κάνει”.

Για ενδεχόμενες μεταγραφές:

Σήμερα είδαμε πάρα πολλές μεταγραφές μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεταγραφές Superleague, αυτή είναι η άποψή μου. Από 'κει και πέρα, σας είπα και το ξαναλέω ότι υπάρχει η διοίκησή μας, ο πρόεδρός μας κι ό,τι πρέπει και μπορεί να γίνει, θα γίνει”.

Για την απόδοση του Μέτσε και τον λόγο που αγωνίστηκε ο Αργύρης:

 Ο Άγγελος, όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά πήρε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, ο Κορέτα ήθελε να του το δώσει κι από την αρχή του δευτέρου μέρους. Αυτό είναι το δείγμα της καρδιάς της ομάδας αυτής, αυτή η ομάδα δεν ξεχνά ποτέ τίποτα και κανέναν. Είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, το τί θα κάνει ο Άγγελος είναι δική του επιλογή, εμείς σαν Νίκη ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα του, όχι μόνο σε αυτόν, αλλά σε όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν πρωταθλητές, μεγάλωσαν, μάτωσαν κι αγάπησαν αυτήν την ομάδα”.

 

 

Last modified onSaturday, 27 August 2016 22:12