noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Η μπάλα μας έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι"

Ιδιαίτερα δυσαρεστημένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του, κόντρα στην Ιστιαία, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, για το σημερινό αποτέλεσμα και τους παράγοντες που, σύμφωνα με αυτόν, συνετέλεσαν, για να έρθει.

Αναλυτικά:

Αρχικά, είπε τα εξής:

«Πιστεύω σήμερα πως όλοι όσοι ήρθαν στο γήπεδο κατάλαβαν πως η μπάλα μας έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι. Μόνο εμείς υπήρχαμε σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο αντί να λήξει 4-0 ή 5-0, έληξε 2-2. Ο αντίπαλος είχε δύο σουτ στον στόχο και δύο γκολ, ενώ εμείς χάσαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες, σε κενή εστία, δοκάρι, ακυρωμένα γκολ. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αν δεν «τελειώσεις» το παιχνίδι, μπορεί να τιμωρηθείς.

Όσο κι αν προσπαθήσαμε να «κλειδώσουμε» το ματς, δεν τα καταφέραμε και στο τέλος ήρθε κι αυτός ο άνθρωπος, ο διαιτητής, που ακόμα και να κερδίζαμε σήμερα, θα μιλούσα για αυτόν τώρα. Ήταν απίστευτος ο τρόπος που μας συμπεριφέρθηκε, έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα και φάνηκε ξεκάθαρα, σε ορισμένες φάσεις, τι θέλει να κάνει. Μας δημιούργησε νευρικότητα και άγχος, θα μπορούσε το παιχνίδι να είχε λήξει από το ελεύθερο του Τζήμα κι αφού το κρατάει, δε μας αφήνει να κάνουμε και την επίθεση στο τέλος.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, είχαμε μία μέτρια προς καλή παρουσία, δε μπορείς πάντα να είσαι τέλειος. Αυτή η μέρα μπορεί να είναι πικρή για εμάς, αλλά θα είναι και σημαντική, γιατί θα μας πεισμώσει».

Για το αν αναφέρεται σε συγκεκριμένες φάσεις, όσον αφορά τα διαιτητικά λάθη:

«Αναφέρομαι σε όλες τις φάσεις. Δε μας έδινε φάουλ με τίποτα, ανάποδα πλάγια, οφσάιντ. Το δεύτερο γκολ της Ιστιαίας ξεκινά από ανάποδο πλάγιο, το παρατηρήσατε; Δείτε τα και κρίνετε, εσείς πρέπει να το κάνετε αυτό»

Για το αν θεωρεί πως η ομάδα δεν είχε «φρεσκάδα»:

«Βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε άλλα 5-6 σίγουρα. Αν μας πήγαινε λίγο η μπάλα σήμερα, το σκορ θα ήταν υπέρ μας. Σήμερα, σας είπα, θεωρώ πως η μπάλα μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δουλειά μας είναι να μην αφήσουμε τίποτα να πάει στην τύχη, αφού είδαμε ότι σήμερα μας πήγε κόντρα. Πρέπει να προσέξουμε τι δεν κάναμε σωστά και να το διορθώσουμε. Θεωρώ, πάντως, πως η ομάδα ήταν φρέσκια».

Last modified onMonday, 24 October 2016 00:43