noodles volos banner

Με απουσίες η προπόνηση της Τετάρτης για Νίκη

Με μονή πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Πορταριάς συνεχίστηκε σήμερα (26/10) η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για τον δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας αγώνα της στο πρωτάθλημα, κόντρα στον Τηλυκράτη, την Κυριακή (15:00), για την έβδομη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Στέφανος Ξηροφώτος, στερήθηκε την συμμετοχή τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Παπαδόπουλος, για αδιευκρίνιστο λόγο, καθώς σύμφωνα με τους κύκλους της ομάδας, δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με κανέναν στον σύλλογο. Παράλληλα, απών ήταν ο Νικλητσιώτης που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο πόδι του και κρίνεται αμφίβολος, ενόψει Κυριακής.

Επίσης, άδεια ζήτησε ο Κώστας Ζενούνι, προκειμένου να μεταβεί για προσωπικούς του λόγους, στην πατρίδα του, την Αλβανία για προσωπικούς του λόγους, η οποία φυσικά και εγκρίθηκε από την ομάδα του. Τέλος, υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα με τον Βαλάντη Κόκκα, ο οποίος είναι στρατευμένος και δε μπορεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις, τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο κ. Ξηροφώτος είδε την ομάδα του, την περασμένη Κυριακή, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να χάνει βαθμούς, απέναντι σε έναν θεωρητικά αδύναμο αντίπαλο. Ο αγώνας με τον Τηλυκράτη, εύλογα, κρίνεται πιο δύσκολος, με τον Βολιώτη τεχνικό να δουλεύει στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τις τελικές προσπάθειες, που ουσιαστικά ήταν το «σημείο - κλειδί» της ανέλπιστης ισοπαλίας της ομάδας του, κόντρα σε εκείνη του Μίκι Τσίρκοβιτς.

Τέλος, την προσοχή τράβηξαν οι Δημήτρης Δημολιός και Γιώργος Παρασκευαϊδης, όπως ήταν λογικό. Ο πρώτος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή, ενώ ο δεύτερος ανέλαβε πόστο ως προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου, γεγονότα που ήταν η αφορμή να δεχτούν τις ευχές τόσο των συμπαικτών τους, όσο και του προπονητικού τους τιμ.

Το επόμενο "ραντεβού στο γήπεδο" παικτών και προπονητών προγραμματίστηκε για αύριο το μεσημέρι (14:30), με τον κ. Ξηροφώτο και τους συνεργάτες του να ευελπιστούν πως θα υπάρξουν επιστροφές.