noodles volos banner

"Τέσταρε" Παπαδήμα ο Ξηροφώτος ενόψει Καραϊσκάκη, δύο τα ερωτηματικά

Συνεχίστηκε και σήμερα, Πέμπτη (4/5), η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης στην Άρτα, με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" - Δοκίμασε να προπονηθεί ο Νίκος Παπαδήμας, απόντες, λόγω τραυματισμού, οι Παπαγεωργίου και Παρασκευαϊδης.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των κυανόλευκων, λόγω ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, δεν προπονήθηκε την Τετάρτη, ύστερα από απόφαση του τεχνικού τιμ, με τον ποδοσφαιριστή, μάλιστα, να περνά κι από εξετάσεις το ίδιο βράδυ, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματός του. Παρ' όλα αυτά, σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα κι αντεπεξήλθε πλήρως, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την κυανόλευκη αποστολή που θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο στην Άρτα.

Αντίθετα, "στα πιτς" παρέμειναν οι Παπαγεωργίου και Παρασκευαΐδης, οι οποίοι δεν είναι 100% έτοιμοι, με τη συμμετοχή τους στο ματς με τον Καραϊσκάκη να μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Έτσι, δύο ακόμα προβλήματα, μαζί με αυτό του Μέτσε που είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει δεδομένα από την αναμέτρηση της Κυριακής, έρχονται να... "πονοκεφαλιάσουν" περισσότερο τον Στέφανο Ξηροφώτο, που βλέπει τις επιλογές του, ενόψει της 28ης αγωνιστικής, να μειώνονται.


Πιθανότατα αυθημερόν η Νίκη στην Άρτα


Όσον αφορά το κομμάτι της μετακίνησης της αποστολής της ομάδας στην πόλη της Ηπείρου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Κυριακής, δεν έχει παρθεί ακόμα οριστική απόφαση. Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες πληροφορίες που διαρρέουν, η Νίκη ενδέχεται να ταξιδέψει το πρωί της Κυριακής για την Άρτα, παρά το μεγάλο και κουραστικό ταξίδι που θα κληθεί να κάνει. Το συγκεκριμένο ζήτημα ενδέχεται να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.


Σήμερα το βράδυ (4/5) η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Ερασιτέχνη


Με αφορμή θέματα που... "καίνε", θα συνεδριάσει για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου, σήμερα το βράδυ (21:00). Συγκεκριμένα, θα συζητηθεί διεξοδικότατα το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς και κάποια σημαντικά θέματα δομής του συλλόγου, οικονομικής και γενικότερης φύσεως.


Last modified onThursday, 04 May 2017 21:08