noodles volos banner

Φιλικό με αντίπαλο τον Σαρακηνό ο Ολυμπιακός

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα θα δώσει σήμερα (4/5, 17:30) ο Ολυμπιακός Βόλου, κόντρα στον Σαρακηνό, εκτός έδρας, στην απόπειρα του Κώστα Μπράτσου και των συνεργατών του να διαπιστώσουν ποια είναι η αγωνιστική κατάσταση όλων των ποδοσφαιριστών τους.

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, άλλωστε, ο τεχνικός των ερυθρόλευκων σκέφτεται να δώσει ίσο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του, γεγονός που θα τον βοηθήσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Απόντες, πέρα από τον Κολημήτρα, του οποίου το πρόβλημα είναι γνωστό, θα είναι και οι Πότσι - Οικονόμου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από κάποιους μικροτραυματισμούς. Οι δύο κεντρικοί χαφ του Ολυμπιακού δε θα αγωνιστούν προληπτικά στο σημερινό φιλικό, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα δοκιμάσουν να προπονηθούν τις επόμενες μέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί η ετοιμότητά τους για το ματς της Τετάρτης.

Όσον αφορά το γήπεδο, το οποίο θα προπονηθεί ο Ολυμπιακός τις επόμενες μέρες, λόγω τελικού Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, η επικρατέστερη λύση μοιάζει να είναι αυτή του Γηπέδου της Άλλης Μεριάς. Συγκεκριμένα, το ποδοσφαιρικό τμήμα των ερυθρόλευκων θα προπονηθεί εκεί την Παρασκευή και το Σάββατο, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να αισιοδοξούν πως θα είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η πρωινή προπόνηση της Κυριακής κανονικά στο Πανθεσσαλικό. Αν αυτό δε γίνεται, τότε και το πρόγραμμα της Κυριακής για τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στην Άλλη Μεριά.

Τέλος, στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι με τον Αχιλλέα στο Πανθεσσαλικό... αργεί, με τον Κώστα Μπράτσο να προτιμά να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όσον αφορά το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει. Θεωρείται δεδομένο, πάντως, πως λόγω της έλλειψης βαθμολογικού κινήτρου, είναι πολύ πιθανό να δούμε να αγωνίζονται ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής μέσα στην χρονιά, πράγμα που έγινε και στο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής, κόντρα στον Εθνικό Φιλιππιάδας.

Last modified onThursday, 04 May 2017 18:12